Baby caute, opytam sa tu, biolampy, tie drahe haraburdy, oplati sa to? Zaujimaju ma vase vlastne skusenosti, ci sa to oplati, nie ze dam majland za nejaku placebo kravinu, na nete som sa docitala vselico, yom uplne domotana z toho.... Raz je zepter smejd, raz v zdravotnictve ho pouzivaju.... Niekomu spadol na zem a zistil, ze nakladna cena vyrobku je 25 euro a nechapal co je na nom take drahe.... Dakujem
@staronova no premyslam nad drahsim samozrejme, ale bojim sa, ze to bude na prd. Fakt na nete je vselijake info a tym, ze to nie je lacne sa bojim. Viete mi aspon povedat konkretny typ s kzorym ste spokojna? Ja neviem ani znacku si vybrat. Pozerala som na 3.a neviem sa rozhodnut ani pre znacku.
Mám Bioptron kompakt III. Už je asi dávno novší typ. Nekupuj si ani stojan ani tie farebné sklíčka. V kúpeloch tie sklíčka nepoužívajú a ani nejako netlačia na používanie. Ja tiež sklíčka nemám. Stojan mám a nepoužívam ho, je to haraburda v domácnosti. Je to môj názor a možno niekto napíše iný. Opatrovala som v jednej rodine detičky a tam lampu veľmi používali.
Ja mám, sem tam ju vytiahnem, použijem. Bežne to v kúpeloch predpisujú, asi to nie je len taká haraburda. Mne osobne to pomohlo na bolesti kolien, klbov a kostí od reumy. Ale fakt, že cena je dosť vysoká.