Ahojte,
má niekto skúsenosť s operáciou zúženiny močovej rúry? Ako to celé prebieha, čo si treba priniesť do nemocnice? (napr.pyžamo - radšej nočnú košelu ako dlhé gate?..... (nikdy som v nemocnici neležala, tak neviem čo ma čaká...)
Ďakujem
Ked je tu niekto po 9 rokoch tak gratulujem.Mal som s tým problém asi rok poslední pol rok to je len horsie tak som isiel na urologii potom znova na dalšie vyšetřenenie nakonec má poslal doktor do Michaloviec kvoli modernejsim vybave atd(bývám v Košicích)nemohli mi tu uronit cystoskopii kvoli zuzenine tak má hospitalizováni tato mocznica je pěkná nová na další den som Mal rengene tam mi to potvrdili a na další den som Mal operacii(celková anestezie) kde mi do mojho "náradia" stracili trubičku która by v mieste zuzeniny malá rozšiřovat samozřejmě (trochu po operacii bolelo a bolo dost nepříjemné)som leżał celý den to Mal som to napojenie do sáčku kvoli curaniu na druhý den mi to odpojili na polovici tak som Mal hadičku kratšiu(dalo są to skrýt do nohavic) a pustili má domov o 10 dní(bez školy) som Mal prist a dali mi to potom dole (nepříjemné moc) každopádně są mam lepsie
Pidem to tu ako chápán Lebo Vela chlapcova a muzov są toho děsí a viacmenej vsaďte sa hovoří o ženách v tomto procese.
@smiesko20143 a budes mat klasicku otvorenu operaciu ci zospodu? podla toho by som volila ci nocnu koselu alebo pyzamo, a zalezi aj od konkretnej nemocnice co vyzaduju. Hygienicke potreby, zupan, vlastny pohar, pribor, ja som si musela kupovat aj elasticke obvazy alebo su aj take stahovacie pancusky, niekde to davaju priamo v nemocnici.