Dobry den,chcem sa spytat,ci tu je niekto,kto si dal operovat zlcnik pripadne bol operovany vo fakultnej nemocnici v Nr a aka bola pooperacna starostlivost.Caka ma tu operacia,ale prave dnes som citalala,ze tu zas niekoho zabili.
Ja som bola operovana v Nr na stitnu zlazu. Ja som bola spokojna. Vsetko ok. Lekari aj sestricky super. So mnou boli dve baby co im operovali zlcnik a v pohode. Tiez boli spokojne. Inak ked sa ma nieco stat tak mozu ta operovat hocikde inde. To je zajedno.
Dakujem
Brat bol pred 2 týždňami brali mu žlčník laparoskopický 🙂 a on bol spokojný
Ja som bola v Leviciach jednodňová chirurgia, bola som spokojná.
V NR pred troma rokmi. Všetko OK, lekári aj zdravotnícky personál.
Prosím Vás po čom vás poslali na operaciu ? Ja mam 3 deň záchvaty väčšinou v noci ale už 2x aj cez deň, chcem behnuť doktorke tak nech viem.načo sa pripraviť...ďakujem
Za mňa Nr na žlčník nula bodov ale dala som si vybrať v NZ aj mi to odporučil doktor v NR.
prosim vas...ako dlho trvalo kym vas objednali na laparoskopiu
myslim v nitre
@kalifka preco?
@malinovka333 mam gastroenterológa v NR ale sám povedal ze v NR mi vôbec neodporúča kvôli zlým skúsenostiam a tak som išla do NZ. V Nitre na konzultácii mi povedali ze musí isk klasický žlčník aj kamene von ale v NZ dokázali laparoskopicky ale mam viac rezov co mi nevadí.
@kalifka ale aj tam v NZ ti odstranili cely zlcnik nie? celkom nechapem lebo v nitre sa operuje tiez laparoskopicky,
Nikto?ani ina operacia v nr/skusenost?