Operácia žlčníka - obavy

veronikadobrota
21. jan 2024

Dobrý deň za tíždeň ma čaká operácia žlčníka , je to moja prvá operácia a mám z nej obavy či vsetko dobre dopadne. Mala by prebehnuť dvojdňovo prvý deň operacia a na další deň domov.. chcem sa iba vyrozprávať že mám z toho strach 😀 mal niekdo skusenosť ako povzbudiť ? Ďakujem za odopovede a pekný deň

mia_von_prag
21. jan 2024

Ja som tak bola, všetko prebehlo dobre a som rada, že je žlčník preč. Moje problémy zmizli, môžem jesť čokoľvek, žiadne bolesti.

Ak ti môžem odporučiť, neľutuj sa potom v posteli, ale snaž sa ďalšie dni normálne hýbať. Len nedvíhaj ťažké. Ja som varila, vykladala umývačku, chodila som po byte a starala som sa o dvojmesačné dieťa. Po 2 týždňoch som už bola úplne fit. Držím palce

d0minikat
21. jan 2024

No 🤣 taká podpora z mojej strany..... Ten život bez záchvatov a bez bolesti, bez akýchkoľvek problémov....Ja som sa na tu operáciu tak nesmierne tešila 🙈🤣 že som ani nepomyslela na to, že sa bojím. Skús sa takto nastaviť. Síce neviem, v akom štádiu si ty ale za mňa to bola naozaj neskutočná úľava, keďže som doma mala 2 mesačne bábätko, ďalšie 4 ročné dieťa, záchvaty na dennom poriadku, posledné dni už aj z čaju a vody.

Bude ti lepšie! A zvládnuť sa to bez problémov dá, nieje to nič hrozné naozaj. Bolesti ako pri svalovici. Žiadna tragédia 🙂. Za 3-4 dni ani nebudeš vedieť, že sa niečo dialo.