Ahojte, je tu niekto kto má vyberaný žlčník ?…a ak Ano operujú to normálne veľkým rezom alebo už len laparoskopický …ďakujem
Laparoskopicky skoro všetko, ak nie je nejaký problém. Mne robili teraz január.
@lenka272m laparoskopicky mi robili v 2023
@lenka272m a mas aj problemy? Lebo diagnostikovane kamene este neznamena, ze musis ist pod noz.
No a takto, moj brat bol operovany pred 10timi rokmi a tiez laparoskopicky. Po troch dnoch ani nevedel, ze nieco bolo. Zhodou okolnosti minul tyzden vo stvrtok operovali koleginu, tiez kamene mala ale uz aj zapal a uz mala dlhsie problemy. Bolesti atd.
@lenka272m robi sa laparoskopicky,3 rezy, prvy den prijem,druhy den operacia,na daksi den daju z jis na normal izbu a ak je vsetko ok tak dalsi den sa ide domov.
@lenka272m ak si uz mala zachvaty,treba to dat cim skor von,
@lenka272m Vo štvrtok ma operovali v nedeľu domov. Mala som ísť už v sobotu ale lekár ktorý má operoval mal službu a chcel vidieť ako budem tolerovať normálnu stravu tak si ma tam nechal o deň dlhšie. Operácia bola laparoskopiou ale pred mi dr.povedal ak by boli nejaké komplikácie tak spravia veľký rez. Ale chvalabohu nebolo treba. Bolesti som nemala žiadne na druhý deň ráno mi vytiahli drenáž a nemohli ma udržať v posteli.
@lenka272m operovali ma laparoskopicky minuly rok a v prvý deň som mala príjem druhý deň ma operovali a na tretí deň ráno ma hneď pustili domov
Ahojte,zienky ,a pomohlo vam vybratie zlcnika? Potom uz ste bolesti nemavali? Poznam zeny,co maju aj tak bolesti a to uz su roky po vybrati....mna obcas potrapi zlcnik aj slepak,zatial nozu odolavam , ale do buducna to ruzovo nevidim
Ja som bola v polovici júla: mala som aj kamene a aj piesok. Operovali laparoskopicky. Jeden deň príjem a na druhý deň ma pustili domov (súkromná klinika). O týždeň som už šoferovala auto.
Ja mám laparoskopicky.Operacia bola v roku 2016