Operácia žlčníka

lenka272m
3. aug 2024

Ahojte, je tu niekto kto má vyberaný žlčník ?…a ak Ano operujú to normálne veľkým rezom alebo už len laparoskopický …ďakujem

doriiis
3. aug 2024

Ja mám laparoskopicky.Operacia bola v roku 2016

oriesocek
3. aug 2024

Laparoskopicky skoro všetko, ak nie je nejaký problém. Mne robili teraz január.

luciferka93
3. aug 2024

@lenka272m laparoskopicky mi robili v 2023

lenka272m
autor
3. aug 2024

@oriesocek mam diagnostikované zlcnikove kamene

oriesocek
3. aug 2024

@lenka272m tak to by mala byt laparoscopicky, ak sa nieco nezmeni pocas operacie. Skoro vsetci, co maju problem so zlcnikom maju kamene.

yanni
3. aug 2024

@lenka272m a mas aj problemy? Lebo diagnostikovane kamene este neznamena, ze musis ist pod noz.
No a takto, moj brat bol operovany pred 10timi rokmi a tiez laparoskopicky. Po troch dnoch ani nevedel, ze nieco bolo. Zhodou okolnosti minul tyzden vo stvrtok operovali koleginu, tiez kamene mala ale uz aj zapal a uz mala dlhsie problemy. Bolesti atd.

lenka272m
autor
3. aug 2024

@yanni Ano mala som už tri záchvaty🙈dnes ma aj sanitka odniesla

lenka272m
autor
3. aug 2024

@yanni a ešte sa opýtam , po operácii kedy púšťajú domov

yanni
3. aug 2024

@lenka272m brat isiel po troch dnoch. A kolegyna teraz tiez tak. Vo stvrtok ju operovali a v nedelu prepustili. Ale my sme v zahranici. Na SK neviem.

simona92101
3. aug 2024

@lenka272m robi sa laparoskopicky,3 rezy, prvy den prijem,druhy den operacia,na daksi den daju z jis na normal izbu a ak je vsetko ok tak dalsi den sa ide domov.

simona92101
3. aug 2024

@lenka272m ak si uz mala zachvaty,treba to dat cim skor von,

gaaaa
3. aug 2024

@lenka272m Vo štvrtok ma operovali v nedeľu domov. Mala som ísť už v sobotu ale lekár ktorý má operoval mal službu a chcel vidieť ako budem tolerovať normálnu stravu tak si ma tam nechal o deň dlhšie. Operácia bola laparoskopiou ale pred mi dr.povedal ak by boli nejaké komplikácie tak spravia veľký rez. Ale chvalabohu nebolo treba. Bolesti som nemala žiadne na druhý deň ráno mi vytiahli drenáž a nemohli ma udržať v posteli.

barborka1154
3. aug 2024

@lenka272m operovali ma laparoskopicky minuly rok a v prvý deň som mala príjem druhý deň ma operovali a na tretí deň ráno ma hneď pustili domov

siska53
3. aug 2024

@lenka272m podla okolnosti. Zvacsa staci laparoskopicka operacia.

tatinka
3. aug 2024

Ahojte,zienky ,a pomohlo vam vybratie zlcnika? Potom uz ste bolesti nemavali? Poznam zeny,co maju aj tak bolesti a to uz su roky po vybrati....mna obcas potrapi zlcnik aj slepak,zatial nozu odolavam , ale do buducna to ruzovo nevidim

xsuzannex
3. aug 2024

Ja som bola na jednodnovej chirurgii, prisla som, v smten den zoperovali a na dalsie rano som sla domov, nebola som tam ani 24 hodin.. a robili laparoskopicky v roku 2017..
@tatinka mne to pomohlo, bolesti ziadne, jest mozem vsetkozm, nemam ziadne obmedzenia..

tatinka
3. aug 2024

@xsuzannex super,potesila si ma tvojou odpovedou,dik😊

tomcimka
3. aug 2024

Ja som bola v polovici júla: mala som aj kamene a aj piesok. Operovali laparoskopicky. Jeden deň príjem a na druhý deň ma pustili domov (súkromná klinika). O týždeň som už šoferovala auto.

elizita
3. aug 2024

@lenka272m kamoška šla akútne,žlčník mala 10x väčší ako normal,a tiež laparo

tatinka
6. aug 2024

@tomcimka ahoj,prosim ta kde na akej sukromnej klinike si bola a ak to nie je tajne,kolko si platila?

tomcimka
7. aug 2024

@tatinka bola som na Sliači a platila som 180€