Operácia žlčníka

16. jún 2024

Budú mi operovať žlčník ako bolo vám po operácii? Aká dlhá musela byt dieta ? Koľko ste boli v nemocnici ? A ako vám bolo po nej ?

xsuzannex
16. jún 2024

Bola som ma jednodnovej chirurgii na sliaci. Na obed som prisla, zoperovali, rano hned domov. Po operacii fajn, dietu som dlho nedrzala. Prvy den nic, druhy len piskoty, potom postupne pridavat. Dietu nedrzat dlho, opatrne pridavat. Ja som uz ma 10ty den po operacii jedla svieckovu 😀 teraz je od vtedy uz 7 rokov a jem vsetko do radu.

klip0
16. jún 2024

@xsuzannex prosím a tam sa zato platí alebo nie ?

xsuzannex
16. jún 2024

@klip0 ano, je to sukromne zariadenie. Ja som pred tymi 7 rokmi platila 100€.. teraz uz to bude urcite viac

luliu
16. jún 2024

Diétu som držala týždeň po, potom lekár povedal, že pomaly môžem začať jesť všetko. Jeden deň nástup, ďalší operacia, 1 deň v nemocnici a ďalší domov. Teda 3 dní,.keď nerátam deň, kedy ma prepustili. Týždeň doma a potom nástup do prace

klip0
16. jún 2024

@xsuzannex ďakujem veľmi pekne

klip0
16. jún 2024

@xsuzannex prosím a podľa internetu je to len pre ženy ? Alebo aj muzov

wanduska327
16. jún 2024

Ja som si vybrala Krompachy....každý v mojom okolí ospevoval..a ozaj som bola spokojná bola som tam 3 dní...super prístup lekárov aj sestričiek...
A dietu som mala tuším 3 mesiace ...
Podľa mňa si sama vyskúšaš čo ti robí dobre a čo zle ....

evickuska
16. jún 2024

mam pocit, ze tazkosti ako aj pred tym ale miernejsie... samotna opka super, mohla som robit vsetko 🙆‍♀️

xsuzannex
16. jún 2024

@klip0 tak je to prioritne gynekologicka klinika ale robia tam aj taketo jednodnove zakroky, zlcniky, krcove zily a pod.. aj svokrovi tam brali zlcnik takze chodia tam aj chlapi.

klip0
16. jún 2024

@xsuzannex ďakujem veľmi pekne za informácie🙂

patris2017
11. sep 2024

@wanduska327 pozdravujem aj mňa to tam čaká? Takže hospitalizácia je cca 3 dni? Deň po operácii ste šla domov ci ? A ako to bolo po operácii, bolesti veľké? Ďakujem

wanduska327
12. sep 2024

@patris2017 Ospravedlňujem sa, až teraz Vám píšem .
Deň po opke áno som šla domov . Bolesti fuj..mňa strašne bolel chrbát netuším z akého dôvodu ale bolo to neznesiteľné ..j
Váš asi nebude pretože sestričky mi vraveli že ešte sa a tým nestretli. Inak dávajú vám ste niečo od bolesti čiže v pohode . Drzim Vám palce

patris2017
13. sep 2024

@wanduska327 no už som ja ja po a boli ma všetko, neviem ako sa budem hýbať doma pri dvoch drobcoch 🙈

wanduska327
13. sep 2024

@patris2017 Som rada že máš po opke.
Neboj sa prejde to.