Chcela by som vediem mam zapal prinosovych dutin a idem za 12 dní na operáciu ci mam zrušiť operáciu alebo počkať
Som hendikepovana
Beriem muconasal plus a vincentku a inhalujem
@barborka1154 len ja mam rešpekt idem prvý raz a som riziková pacientka tak zato sa pýtam
@barborka1154 a kde ste bola operovali v ktorom meste
@fialka1523 poradte sa s lekarom, to urobite najlepsie. On pozna vas stav a rizika.
@fialka1523 operovali ma v Bratislave na Kramároch len ja už som mala vážne problémy.
@sonula budem zajtra volať obvodnej že čo ona povie a podla toho sa zariadim
Este cakaj, vez to su skoro 2 tyzdne - za tu dobu normalne budes mat vyliecene. Chod za obvodnou nech zhodnoti ci ti netreba atb a za mna nic nerus.
A mimochodom, zrusit sa da do poslednej chvile, takze by som taktk dopredu vazne nic este nerusila.
Zrusit
Otocia vas pri dverach a neuspia
@taktotedanie do operácii ma 12 dní a atb sú max na 7- 10
Dni. Keď jej ich nasadia zajtra tak o týždeň bude fit
@katarinka89 dcéra keď šla na operáciu či v minulosti zo srdiečkom, tak tam musela byť mesiac bez antb a úplne zdravá čo nás 4krát otočili z BA čo ju nerobili až nakoniec na 5krát sa to podarilo, a teraz v lete keď bola so žlčníkom tak mala v papieroch písane, že minimálne 3 týždne pred nemôže brať antibiotiká, bola trochu nachladnutá asi 2 týždne pred operáciou ale to našťastie preliečila pastilkami len keďže obvodný zhodnotil, že je antibiotiká nedá aby sa operácia neodkladala, že to bude stačiť preliečiť iba pastilkami a voľnopredajnými prípravkami a na predoperačných sa jej pýtali či brala za posledné 3 týždne antibiotiká, čiže ako píše pani doktorka ja by som to tiež zrušila
@janka_lolo ja nemám nič také pisane ze nemôžem antibiotika brat pred operaciou
Ja som brala antibiotika bo som mala zapal žlčníka
@fialka1523 dcéra mala tiež zápal, a ten najskôr preliečili a ukľudnili žlčník a operáciu robili keď bol v pokojnom stave, nejako za rok aj čosi, keďže keď nerobil problémy tak dcéra nešla na kontrolu až potom keď začali nejaké problémy a chcela ísť na polroka preč tak sa rozhodla, že ide na kontrolu aby to stihla ale aj tak jej to bolo hoby platné ale tak aspoň mala pokoj od žlčníka
@janka_lolo uvidím čo mi povie obvodná doktorka zajtra
@fialka1523 jasné, ja som len napísala skúsenosť akú mám s dcérou, keď som čítala jej papiere keďže keby sa mám spoliehať na to čo mi ona povie tak neviem dokopy nič
@janka_lolo to je pravda
@katarinka89 min 14 dni bez infektu
Moze a nemusi byt fit
Po chorobe bude potrebovst nove aro a nove interne a to tak skoro nahradny termin nedostane, nove odbery
@taktotedanie ja mam ešte ďalšie dg prader willi syndróm a inkontinenciu 2 stupňa a často bielkovinu v moči
Ja ešte som nebola u Dr na predoperacnych ani na ARO operáciu mam na 25.5 naplánovanú
Ľudia neuveriteľne sa stalo uveritelnym som zdravá bez zápalu a nádchy
Prvú časť predoperacnych mam za sebou zajtra idem po výsledky a na ARO
Už som 5 deň po operácii a cítim sa výborne bez bolesti
@fialka1523 ja by som nerušila to je ešte dlha doba na preliečenie. Ja mám teraz po operácii zlcnika a ešte keď ma operovali som mala trocha nádchu.