Dobrý deň potrebujem sa dozvedieť niečo viac o operácii výrastkov na krčnej chrbtici výsledky operácie či sa to podarilo ako je ten dotyčný na tom po operácii. Môj muž ide v pondelok na veľmi vážne operácie sú dve jedna sa týka ako som už spomínala krčnej chrbtice a druhá cysti či nádoru na mozgu. Nevedia či to je zhubné či nie. No v pondelok ide do nemocnice v NZ lekári vravia že a chrbtica je vážna operácia je to 50/50 že sa to podarí alebo ochrnie. No má veľké bolesti už od novembra 2014 . Odpadava doma vonku občas nevidí ma strašne bolesti hlavy. Stále si ho len pohadzovali lekári nič s nim nerobia až teraz idem do NZ na operáciu. Nádor čo cysta v januári veľkosť 3,2x2cm no už je koniec júna tak nevieme v akom je to stave. Bojíme sa . Máte niekto podobné skúsenosti či nejaké rady? Ďakujem
@butterfly333
je mi to luto,
asi nepozna nic ine len bolest
mam nanzela je ZTP nad 70% koli chrbtici a tiez berie to svinstvo,ale len vynimocne ked nevie od bolesti spat
vsetko je navykove a potom to nezabera
urcite mu pomozu
ale necakaj od lekarov zazraky
@butterfly333 ☹ Ach moja, čo to máš za trápenie? Akoby si toho nemala aj bez toho dosť. Žiaľ, s operáciou chrbtice veľmi skúsenosť nemám. Poznám len jedného človeka, ktorého operovali a dopadlo to dobre. Držím palce, určite mu pomôžu.
@butterfly333 ☹ A nesúvisí to všetko spolu aj s tou hrčkou v semenníku? Pamätám sa na tú tému, spomenula som si, že si o tom písala. Či sa mu to neroznieslo. To mu ani nerobili kompletné CT? Nič? Ako je to možné? Veď v takýchto prípadoch je CT prvoradé. Ako mu vlastne prišli na nádor na mozgu?
@butterfly333 A to s tým semenníkom? Prišli na to, čo to je, či sa to vtedy uzavrelo ako cysta a už s tým nebol?
Dobrý večer chcem sa opýtať mam vyrastky po celej chrbtici veľmi to už boli po nociach dakedy nemozem spat .. Čo je dobre nato??ďakujem pekne
@patulkaaaaa dorsiflex na uvolnenie a novalgin na bolest /na predpis
co sa tyka chrbtice
musi mat vazny stav ,lebo normalne vyrastky neoperuju,mam ich po celej chrbtici
a pekne len liek dorsiflex a lieky od bolesti /ci mu tie vyrastky nelezu do miechy?ze ho to ohrozuje
zvyknu znova dorastat