Operácia výpotky v pľúcach

merlin796
6. jún 2024

Ahojte , môj manžel ide na operáciu mal zápal pľúc a zistili mu vypotky a že pôjde na operáciu že mu to nadrežu a výberu , prosím mám strach je to nejaká komplikovaná operácia alebo nie ??? Počula som že tu vodu s pľúc ťahajú zo striekačkou ale on má vypotky menšie a viac a preto ho uspia a výberu .
Prosím mal niekto stým skúsenosti čo a ako prebieha ??😢😔😔😔😔😥😥😥😥😥

dzescebuly
6. jún 2024

@merlin796 ja som mala vypotok osrdcovnika,uspali ma,celý hrudník otvorený,tekutiny bolo 500ml tak kvôli tomu nerobili punkciu ale otvárali celý hrudník,neboj sa, manžel bude ok☺️

merlin796
autor
6. jún 2024

@dzescebuly ako to prebiehalo aj to hojenie boli to ???😔😥 A operácia všetko v poriadku prebehlo ???a asi aj dlho v nemocnici že,? , on už terás tam je skoro dva týždne a už aj jemu to lezie krkom😔😥

dzescebuly
6. jún 2024

@merlin796 áno, všetko prebehlo dobre,ja som veľmi citlivá na bolesť ale musím povedať že ani raz som si nepýtala liek od bolesti po operácii. Ja som bola vtedy mesiac a pol v nemocnici,pátralo sa po príčine toho vypotku,absolvovala som všetky možné vyšetrenia takže kvôli tomu sa natiahla hospitalizácia

merlin796
autor
6. jún 2024

@dzescebuly Fuhá a mala si zápal pľúc ?

dzescebuly
6. jún 2024

@merlin796 nie,po prekonaní angíny sa mi začala tvoriť voda v osrdcovniku a v pľúcach

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly a chcem sa spýtať keď ti to vybrali išla asi vzorka do laboratória že koľko trvali výsledky prosim??

dzescebuly
7. jún 2024

@merlin796 áno,vzorka na histologiu a výsledky boli tuším za pár dní

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly juuuj bože mám strach a modlím sa nech to je v poriadku som povedala racej by som bola ja na jeho mieste 😓😢

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly a ďakujem za informácie

dzescebuly
7. jún 2024

@merlin796 neboj sa,zvládne to😉

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly to verím aj ja🙏🙏🙏 a anestézu úplnú ako si znášala a po akom čase si sa zobudila ???on bude mať operáciu lakaroskopicku

dzescebuly
7. jún 2024

@merlin796 narkóza celková,trvala od pol ôsmej a zobudila som sa okolo polnoci,žiadny problém nebol

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly o pol ôsmej večer,,,??

dzescebuly
7. jún 2024

@merlin796 áno

merlin796
autor
7. jún 2024

@dzescebuly takže operácia večer ,no manžela budú asi cez deň len nech to dopadne v poriadku aj s výsledkami to je pre mňa najdôležitejšie 🙏 a pred anesteziou dávajú aj nejaké oblbovaky?

dzescebuly
8. jún 2024

@merlin796 nie žiadne oblbovaky,tak manžel má operáciu plánovanú takže ráno no mňa operovali večer lebo stav sa mi veľmi zhoršil tak nečakali viac

bambulka98765
8. jún 2024

moj ocino to absolvoval a uplne v pohode, a to on sa teda riadne boji vysetreni🙈