Ahojte , môj manžel ide na operáciu mal zápal pľúc a zistili mu vypotky a že pôjde na operáciu že mu to nadrežu a výberu , prosím mám strach je to nejaká komplikovaná operácia alebo nie ??? Počula som že tu vodu s pľúc ťahajú zo striekačkou ale on má vypotky menšie a viac a preto ho uspia a výberu .
Prosím mal niekto stým skúsenosti čo a ako prebieha ??😢😔😔😔😔😥😥😥😥😥
@dzescebuly ako to prebiehalo aj to hojenie boli to ???😔😥 A operácia všetko v poriadku prebehlo ???a asi aj dlho v nemocnici že,? , on už terás tam je skoro dva týždne a už aj jemu to lezie krkom😔😥
@merlin796 áno, všetko prebehlo dobre,ja som veľmi citlivá na bolesť ale musím povedať že ani raz som si nepýtala liek od bolesti po operácii. Ja som bola vtedy mesiac a pol v nemocnici,pátralo sa po príčine toho vypotku,absolvovala som všetky možné vyšetrenia takže kvôli tomu sa natiahla hospitalizácia
@dzescebuly Fuhá a mala si zápal pľúc ?
@merlin796 nie,po prekonaní angíny sa mi začala tvoriť voda v osrdcovniku a v pľúcach
@dzescebuly a chcem sa spýtať keď ti to vybrali išla asi vzorka do laboratória že koľko trvali výsledky prosim??
@merlin796 áno,vzorka na histologiu a výsledky boli tuším za pár dní
@dzescebuly juuuj bože mám strach a modlím sa nech to je v poriadku som povedala racej by som bola ja na jeho mieste 😓😢
@dzescebuly a ďakujem za informácie
@merlin796 neboj sa,zvládne to😉
@dzescebuly to verím aj ja🙏🙏🙏 a anestézu úplnú ako si znášala a po akom čase si sa zobudila ???on bude mať operáciu lakaroskopicku
@merlin796 narkóza celková,trvala od pol ôsmej a zobudila som sa okolo polnoci,žiadny problém nebol
@dzescebuly o pol ôsmej večer,,,??
@merlin796 áno
@dzescebuly takže operácia večer ,no manžela budú asi cez deň len nech to dopadne v poriadku aj s výsledkami to je pre mňa najdôležitejšie 🙏 a pred anesteziou dávajú aj nejaké oblbovaky?
@merlin796 nie žiadne oblbovaky,tak manžel má operáciu plánovanú takže ráno no mňa operovali večer lebo stav sa mi veľmi zhoršil tak nečakali viac
moj ocino to absolvoval a uplne v pohode, a to on sa teda riadne boji vysetreni🙈
@merlin796 ja som mala vypotok osrdcovnika,uspali ma,celý hrudník otvorený,tekutiny bolo 500ml tak kvôli tomu nerobili punkciu ale otvárali celý hrudník,neboj sa, manžel bude ok☺️