Dobrý deň prajem. Vedel by mi niekto poradiť /pomôcť, kto má za sebou operáciu pravej ruky, konkrétne ide o tenisový lakeť. Čaká ma v marci 2025 operácia, ale či to bude lepšie, alebo sa to zhorší. Aké máte skúsenosti???
@zuzanka560 ja ju mam absolvovanu teraz 4/2024 na lavej ruke . U mna je to velke zlepšenie ale uz si davam pozor na ruku..
@tundra rok mi dávajú injekcie, po injekcií mám mesiac kľud, potom sa bolesť opäť vráti 🥺
@mmonika po operácii ste absolvovali rehabilitácie, pripadne kúpeľňú liečbu?
@zuzanka560 ano mala som aj rehabilitacie predpisane a cvicenia..
@zuzanka560 je veľmi veľa spôsobov ako si pomôcť, len to stojí peniaze. Operácia len v prípade ak vycerpas všetky možnosti a tým teda injekcie nie sú.
@zuzanka560 Injekcie som dostal 3 a nasledne razova vlna pomohla.
Manžel je už dobrých pár rokov po operácii a keby vedel ,že mu to pomôže tak sa tak dlho netrápi..po operácii išiel na druhý deň domov..a po mesiaci už ani nevedel ,že ho operovali
Trapil ma roky, neskutocna bolest, v najhorsom stadiu som si ani jedlo nenakrajala.... pomohol az program americkeho fyzioterapeuta. Jednoducho jest mrte kvalitneho magnézia, b6, b12, decko, v akutnom stadiu ponarat do ladovych kupelov. O par tyzdnov mi nic nebolo (po polrocnej PNke) a odvtedy uz 6 rokov ok (kym beriem hore uvedene)
Mna operovali r. 2018 po 2 neuspesnych rokoch veskerej liecby. Keby som vedela, idem hned. Usetrila by som si bolest, cas, aj peniaze. Rehabky boli narocne, ale mne trvalo az 6 mesiacov dat sa do poriadku. Zapal bol rozsiahly, operovali ma v celkovej narkoze asi 2 hodiny. Odporucam. Musim si davat pozor, kedze je to z poskodenej krcnej chrbtice a kazdy den cvicim.
@gemerka17 ako napriklad?
@missviolet kde si absolvovala ten program americkeho fyzioterapeuta?
@malinovka333 laseroterapia 4 generacie tzv. hiltterapia ale treba ísť na najsilnejší prístroj na trhu. Taktiež fokusovana razova vlna. Plus kopec opatreni k tomu ako cvičenie, tepovanie, vitamíny, strava, iné prístrojové rehabilitácie. Dlhý proces ale v pohode sa to dá zhojit.
@zuzanka560 je nevyhnutna operacia?
Ja som mal golfovy na obidvoch rukach.Preslo mi to po roku.Mne doktor povedal,ze je to beh na dlhu trat a operacia sa robi len vynimocne u 4-5% pacientov.