Operácia tenisového lakťa

zuzanka560
26. nov 2024

Dobrý deň prajem. Vedel by mi niekto poradiť /pomôcť, kto má za sebou operáciu pravej ruky, konkrétne ide o tenisový lakeť. Čaká ma v marci 2025 operácia, ale či to bude lepšie, alebo sa to zhorší. Aké máte skúsenosti???

tundra
26. nov 2024

@zuzanka560 je nevyhnutna operacia?
Ja som mal golfovy na obidvoch rukach.Preslo mi to po roku.Mne doktor povedal,ze je to beh na dlhu trat a operacia sa robi len vynimocne u 4-5% pacientov.

mmonika
26. nov 2024

@zuzanka560 ja ju mam absolvovanu teraz 4/2024 na lavej ruke . U mna je to velke zlepšenie ale uz si davam pozor na ruku..

zuzanka560
autor
26. nov 2024

@tundra rok mi dávajú injekcie, po injekcií mám mesiac kľud, potom sa bolesť opäť vráti 🥺

zuzanka560
autor
26. nov 2024

@mmonika po operácii ste absolvovali rehabilitácie, pripadne kúpeľňú liečbu?

mmonika
26. nov 2024

@zuzanka560 ano mala som aj rehabilitacie predpisane a cvicenia..

gemerka17
26. nov 2024

@zuzanka560 je veľmi veľa spôsobov ako si pomôcť, len to stojí peniaze. Operácia len v prípade ak vycerpas všetky možnosti a tým teda injekcie nie sú.

niekto2hy
26. nov 2024

@zuzanka560 Injekcie som dostal 3 a nasledne razova vlna pomohla.

adulka07
26. nov 2024

Manžel je už dobrých pár rokov po operácii a keby vedel ,že mu to pomôže tak sa tak dlho netrápi..po operácii išiel na druhý deň domov..a po mesiaci už ani nevedel ,že ho operovali

missviolet
26. nov 2024

Trapil ma roky, neskutocna bolest, v najhorsom stadiu som si ani jedlo nenakrajala.... pomohol az program americkeho fyzioterapeuta. Jednoducho jest mrte kvalitneho magnézia, b6, b12, decko, v akutnom stadiu ponarat do ladovych kupelov. O par tyzdnov mi nic nebolo (po polrocnej PNke) a odvtedy uz 6 rokov ok (kym beriem hore uvedene)

mmonika
26. nov 2024

@adulka07 ja to tiež vravim ze neskutočna ulava po operacii..ja som bola v stadiu že som vyzerala ako alkac 1 triedy ruka sa neustale triasla..

lenusiatko
26. nov 2024

Mna operovali r. 2018 po 2 neuspesnych rokoch veskerej liecby. Keby som vedela, idem hned. Usetrila by som si bolest, cas, aj peniaze. Rehabky boli narocne, ale mne trvalo az 6 mesiacov dat sa do poriadku. Zapal bol rozsiahly, operovali ma v celkovej narkoze asi 2 hodiny. Odporucam. Musim si davat pozor, kedze je to z poskodenej krcnej chrbtice a kazdy den cvicim.

malinovka333
27. nov 2024

@gemerka17 ako napriklad?

malinovka333
27. nov 2024

@missviolet kde si absolvovala ten program americkeho fyzioterapeuta?

gemerka17
27. nov 2024

@malinovka333 laseroterapia 4 generacie tzv. hiltterapia ale treba ísť na najsilnejší prístroj na trhu. Taktiež fokusovana razova vlna. Plus kopec opatreni k tomu ako cvičenie, tepovanie, vitamíny, strava, iné prístrojové rehabilitácie. Dlhý proces ale v pohode sa to dá zhojit.