Som po operacii štítnej žľazy, vybrali mi ju celú, kvôli zlej biopsii. Popri operacii sa robila jedna histologia, ktorá dopadla dobre. Je tu niekto, komu pri operacii vyšla negatívna a v tých neskorších výsledkoch bola pozitívna? Mam sa ešte obávať?
@barborkac Ja som po operacii 2,5 roka. Nemala.som ziadne problemy. Az nato, ze som stratila vela vapnika a dostala.som svalovu tetaniu. Ale to sa mi upravilo za par dni. Brala som velke davky D a Mg. Inak vsetko v poriadku chodim na pravidelne kontroly. Ty si uz po operacii,alebo ta este len caka?
@vamaja ja mam 125 euthyrox a teda nemam pooperacii... na zaklade coko vas sli operovat??
@kotatko201 Mala som problem s otehotnenim. Lekar po spraveni.hormon.profilu ma poslal.k endokrinologovi. Tam mi zistil autoimunne ochorenie stitne. A manifestujucu stitnu zlazu. Raz som mala hyper funkciu a par dni hypo. A nasli mi pristitne telieska prilepene ku stitnej zlaze.
@vamaja a to bol dovod operacie?? ... mne stitna nepracuje uz 16 rokov a teda tehotenstvo prave naopak bolo prekvapujuce nakolko my uz doktor povedal ze na 99% nemozem mat babo a kuk mame druhe...
@kotatko201 U mna ano. Mala som velmi zle vysledky. Museli ma operovat. Po operacii sa citim velmi dobre. Nakolko pred operaciou som mala velmi vysoky tep. Triasli sa mi ruky a nohy.
@barborkac ahoj. Ja som po odstraneni stitnej zlazy. Myslim,ze by si sa uz nemala nicoho obavat.