Operácia štítnej žľazy- vysledok rýchlej histológie verzus pooperačná histológia

barborkac
8. aug 2018

Som po operacii štítnej žľazy, vybrali mi ju celú, kvôli zlej biopsii. Popri operacii sa robila jedna histologia, ktorá dopadla dobre. Je tu niekto, komu pri operacii vyšla negatívna a v tých neskorších výsledkoch bola pozitívna? Mam sa ešte obávať?

vamaja
9. aug 2018

@barborkac ahoj. Ja som po odstraneni stitnej zlazy. Myslim,ze by si sa uz nemala nicoho obavat.

barborkac
autor
9. aug 2018

@vamaja ďakujem za odpoveď. Kedy ti odstránili? Ako sa cítiš?

vamaja
10. aug 2018

@barborkac Ja som po operacii 2,5 roka. Nemala.som ziadne problemy. Az nato, ze som stratila vela vapnika a dostala.som svalovu tetaniu. Ale to sa mi upravilo za par dni. Brala som velke davky D a Mg. Inak vsetko v poriadku chodim na pravidelne kontroly. Ty si uz po operacii,alebo ta este len caka?

barborkac
autor
13. aug 2018

@vamaja ja som týždeň po operacii. Vápnik som mala v pohode. Kolkatku euthyrox berieš?

vamaja
13. aug 2018

@barborkac Teraz mam 100. Ale to mi postupne upravovali.

vamaja
13. aug 2018

@barborkac Ako sa citis?

kotatko201
13. aug 2018

@vamaja ja mam 125 euthyrox a teda nemam pooperacii... na zaklade coko vas sli operovat??

vamaja
14. aug 2018

@kotatko201 Mala som problem s otehotnenim. Lekar po spraveni.hormon.profilu ma poslal.k endokrinologovi. Tam mi zistil autoimunne ochorenie stitne. A manifestujucu stitnu zlazu. Raz som mala hyper funkciu a par dni hypo. A nasli mi pristitne telieska prilepene ku stitnej zlaze.

kotatko201
14. aug 2018

@vamaja a to bol dovod operacie?? ... mne stitna nepracuje uz 16 rokov a teda tehotenstvo prave naopak bolo prekvapujuce nakolko my uz doktor povedal ze na 99% nemozem mat babo a kuk mame druhe...

vamaja
14. aug 2018

@kotatko201 U mna ano. Mala som velmi zle vysledky. Museli ma operovat. Po operacii sa citim velmi dobre. Nakolko pred operaciou som mala velmi vysoky tep. Triasli sa mi ruky a nohy.