Operácia štítnej žľazy v Bratislave

demm2410
16. nov 2017

Hladam niekoho kto bol operovany v BA v Onkologickom ustave na stitnu zlazu u doc.Kralika. Zaujimaju ma detaily operacie a osobny nazor na doktora. Dakujem 😊

jancika275
16. nov 2017

@demm2410 Ahoj. Ja som tam bola operovana pred 7 rokmi. Doktor bol podla mna velmi dobry. Co ta konkretne zaujima?

demm2410
autor
17. nov 2017

@jancika275 ake su napriklad bolesti,je to v celkovej narkoze?boli ste priamo u neho?pocula som ze je velmi dobry.kolko ste pobudli v nemocnici?

silvia321
17. nov 2017

Ahoj, ja som bola operovana u Dr. Kralika v 2011. Bol v pohode, pred aj po operacii ma chodil pozerat. Mne bolo velmi zle po narkoze asi to bolo pre mna najhorsie, ale iba v den ked ma operovali, na druhy den somuz bola v pohode. Jedine, co tak dlhsie trvalo, ze som nemala hlas, ale po case aj to sa upravilo. V nemocnici som bola cca 5 dni. V piatk ma prijali a hned som sla aj domov na vikend, v nedelu som sa vratila poobede. V pondelok operacia a v piatok som sla uz domov. Tak drz i m palce.

jancika275
17. nov 2017

@demm2410 ja som bola v nemocnici tiez tych 5 dni. Potom doma na PN asi mesiac. Ja si nepamatam na nejake velke bolesti, ten 1-2 dni to bolo horsie a potom v pohode. Bolo to v celkovej narkoze. Drzim palce.

demm2410
autor
18. nov 2017

Dakujem Vam

demm2410
autor
20. nov 2017

Este sa chcem spytat,je nieco coho sa mam bat okrem teda straty hlasu?trosku sa zacinam bat,ako sa mam pripravit podla Vas?hovorim si,ze potom to uz bude lepsie,nebudem taka rozhadzana..dali Vam aj nieco na ukludnenie? bojim sa toho bieleho plasta a neviem ako to tam budem zvladat.😂😂💪😆

anika
20. nov 2017

Ja som bola pred 10 rokmi u neho, nemala som ani žiadne veľké bolesti, skôr iba, že som cítila ranu, na ostatné ta upozornia priamo tam, že máš oznámiť pocity trpnutia prstov, úst, atď, aj premedikaciu dostaneš, určite sa budeš po op mať lepšie, ja som mala hypefunkciu a bála som sa ísť na op, odkladala som ju, keby som vedela, pôjdem na ňu skôr

jancika275
21. nov 2017

@demm2410 ja som sa tiez hrozne bala, bola to moja prva operacia v zivote. Ale neboj vsetko zvladnes a bude to ok. Este na izbe ti nieco daju na oblbnutie a potom to uz tak nebudes vnimat.

demm2410
autor
21. nov 2017

Dakujem zeny za podporu. A dufam ze teda to nebude moj pripad ze vynati stitnej zlazy budem nekontrolovatelne priberat a nebudem dostavat informaciu od doktorov ze dieta mat je rizikove a ze by mohlo byt postihnute..uz som aj take pocula.

demm2410
autor
14. jan 2018

Dievcata a ako vyzera Vasa jazva? Za tyzden ma to caka.dakujem

rony1
14. jan 2018

@demm2410 ahoj ak mozem sa opytat co mas zo stitnou??mne tento tyzden navrela hrca aj to bolelo uz sa to skludnilo len hrcku v mieste stitnej mam stale bola som u mudr.vraj to vyzera na stitnu lebo ja som dufala ze len uzlina no vraj tam uzlina nema co robit..v stredu idem na krv a potom endokrinologia a sono..dost sa bojim aby to daky nador nebol...u nas na edokr.sa vraj caka aj pol roka 😕...

demm2410
autor
15. jan 2018

Mne to tiez navrie z casu na cas a aj to boli. Ja mam zvysenu cinnost SZ.

cheerlady
15. jan 2018

@demm2410 to je totalna blbost-lekar ta nastavi na taku hladinu hormonov aku by mala pre teba zdrava stitna zlaza. A co sa tyka deti-ja uz dalsie neplanujem ale lekar mi hovoril, ze je to mozne (samozrejme pod dohladom endokrinológa), ma pacientku, co mala potom 3deti. Mna tiez operoval dr. Kralik-je to spicka na SVK v tomti, takze bud bez obav. Ja som sa tiez bala, moja prva operacia v zivote, ale bolo to bez problemov, bude ta par dni boliet hrdlo ako pri angine a ja so mala taky priskripnuty hlas cca mesiac. Co sa tyka jazvy-zalezi od koze, mne je stale vidiet a kamoske uz vobec 😐

demm2410
autor
16. jan 2018

@cheerlady vdaka za pozitivnu odpoved.

cheerlady
16. jan 2018

@demm2410 drzim palce 😉

evahalaszova
2. jún 2018

Ahojte mám zvýšenú funkciu SŽ tiež ma posiela na operaciu a nie som si. Istá to vyberaju celú?A čo tie umelé hormóny co sa stane ak náhodou dva dni vynecham?

savmebej
2. jún 2018

@evahalaszova daj si to vybrat ...nic sa nestane ak hormon vynechas

demm2410
autor
2. jún 2018

@evahalaszova najlepsie co som mohla spravit,operovali ma v Ousa v Bratislave,dr.Kralik. mam po problemoch.

evahalaszova
4. jún 2018

Dik za odpovede.Momentalne som len polke tyrozolu a je mi fajn.Na stitnej ziadne nalezy.Robi sa v uplnej narkoze?A kolko po zakroku tam treba ostat?

evahalaszova
4. jún 2018

este nejaky link na toho kralika neviem co je Ousa v Bratislave?

demm2410
autor
5. jún 2018

Onkologicky ustav sv.Alzbety v BA

evahalaszova
5. jún 2018
eliskatomi
15. jún 2019

Ahojte baby čítam tu tiež to čo má práve teraz čaká ake to je veľmi sa bojim teraz 4jula mám ísť na operáciu. Neviem čo mám očakávať. Bojím sa čo ma čaká aká bolesť idemprvky krát na operáciu. Mám sa obávať je to zhrozená bolesť či ti je aká iba agina ako to je keď vás idú uspavat prosim vás nejaký dobrý radu a odpoveď veľmi pekne vám budem vďačná

anika
15. jún 2019

@eliskatomi neboj sa, pi operacii sa budes celkovo citit lepsie

demm2410
autor
15. jún 2019

@eliskatomi netreba sa nicoho bat, davaju pacientov klasicky do narkozy este predtym ti daju oblbovacku,ja odporucam v OUSA v BA doktora Kralika. Je to velky odbornik. Po operacii je to pocit ako ked si chora angina alebo take nieco.vela stastia a hlavne klud.

eliskatomi
16. jún 2019

Ďakujem vám pekne

eliskatomi
16. jún 2019

Baby a ešte otázka kolko hodín vás operovali

eliskatomi
16. jún 2019

Ahojte baby ešte mám na vás otázky a keď je to Zhubné ale ne vo veľkom štádium dajú vám NATO nejaku tabletu či čo .. a čo je ta driest

eliskatomi
16. jún 2019

Lebo ako sa tomu povie čo je zavesia po operáciu v krkuta hadicka boli to keď vám to vindaju von dkaujem vám všetkým za radu veľmi mi to pomôže 💓

renci777
17. okt 2019

Baby ako dlho po vybrati SZ na OUSA ste boli v nemocke? Zajtra mam ist na prijem, ze na vikend ma pustia domov a v pondelok ma caka operacia 🙈