prosím vás o pár mesiacov ma čaká táto operácia kedže mi tam stále rastie cysta ...no a chcela by som vedieť sú po operácii nejaké obmedzenie? napr čo sa stravy týka alebo športovania? samozrejme sa budem na to lekárov pýtať ale tak chcela by som dopredu vedieť čo čakať :D
@jan510 dakujem to si ma potešila 🙂 ....a ako dlho si pobudla v nemocnici po operácii? zatial mi bolo povedané že si tam nechávajú tak 5 dní .....
v piatok ma operovali a v pondelok som sla domov, vraj ked som domaca 🙂 Trosku problem so vstavanim museli mu hlavu pridrziavat po operacii a velmi bolestive bolo kychnutie ale to tak prve dva dni po operacii, potom sa to uz zlepsovalo
som po operácii dva a pol roka. ako prvé jedlo po nej som dostala pečené buchty, takže obmedzenia neboli 😀 samozrejme, že po operácii si musíš dávať pozor, ale výrazné obmedzenia nie sú. ja som začala športovať dva mesiace po operácii, ale cítila som, že mi to nerobí úplne dobre. ale napríklad na dlhé prechádzky som chodila týždeň po operácii a na malú túru som šla dva týždne po operácii, išla som ako slimák, ale dobre to bolo 🙂
V nemocnici som bola tuším 5-6 dní, veľmi rýchlo som zabudla, že ma operovali, hojilo sa to výborne 🙂 trochu ma potrápilo kýchnutie, to bolo bolestivé, resp. nepríjemné. Držím palce 🙂
ono po tej operacii cakas na vysledky histologie, potom sa nastavuje liecba a mne sa tak 2 tyzdne po operacii tocila hlava, takze nejake sportovanie som neriesila, potom dalsie tyzdne az mesiace pokial nastavia davku liekov a pokial si telo zvykne na zmenu. Takze vychadzky tak zvolna som davala ale iny sport moc nie
ahoj, bola som pred rokom, po operacii bolest hrdla ako po angine ale inak nic nespominali zeby som sa mala setrit. Do tyzdna uz som aj zabudla ze mi nieco operovali. Drzim palce