Ahojte, prosím Vás viete niekto niečo o operácií srdcovej chlopne? Aký je život po operácií a koľko trvá doliečenie sa v nemocnici? Ak viete niekto k tomu niečo prosím napíšte. 🙂
@sandra149 otec ma 56rokov,robili mu to "na poslednu chvilu".keby vahal,operacia by mu uz nepomohla.viem,ze mal cca liter vody na plucach,ale tomu lekari neprikladali vyznam,lebo to bolo malo podla nich.asi pol roka musel spavat len na chrbte a musel nosit stahovaci pas,co mu dali hned po operacii.tvoja mamina ma aku chlopnu?otec ma umelu a tika mu ako bomba 😀 nesmel robit nic tazke,nic tazke nemohol zdvihat,ale teraz uz zvlada vsetko.pokial mu to krize a mamina dovolia 😀 musi brat lieky na riedenie krvi az do konca zivota,aby sa mu nevytvorila zrazenina,preto si musi davat pozor a nesmie jest potraviny,ktore obsahuju vitamin K.to vela ludi nevie.drzim palce nech sa tvoja mamina coskoro uzdravi 🙂
@svenka Dobrý deň, prepáčte ak vyrušujem, čaká ma operácia srdcovej chlopne, chcel by som sa opýtať, ako to prebieha, mám 43 rokov, ešte neviem presne kedy bude. Dakujem za odpoved
@ivanko1234 ahoj..máš operáciu za sebou???ako to prebiehalo??mna to totiž čaká v blízkej dobe
Ahoj, este to nemam za sebou, cakam na termin operacie.
@ivanko1234 Zdravim, keď sa môžem spýtať čo máte s chlopňou ?
@ivanko1234 ahoj.mozem sa opýtať ako dlho čakáš na termín operácie?
jedna z rodiny bola na operaciu davali jej az 3 umele chlopne.,bola v nemocnici 2 tyzdne .potom isla do kupelov na 2 tyzdne dajake liecenie,zivot sa zdal normalny ale nakonec rok po operacii zomrela,zlyhalo srdce. ☹ podla mna si nemala zrobit tu operaciu,