Ahojte, chystám sa na zákrok slepého čreva do Mediklinik v Most pri Bratislave, chcem sa vás spýtať, či niekto ma skúsenosť s touto klinikou. Či ste postúpili tam nejaký zakkrok. Ja som tam bola teraz na vyšetrení a povedal mi doktor že sa to bude robiť laparoskopický a nebudem potrebovať žiadne ATB ak to bude v poriadku. Ďakujem za odpovede
@lucia0211 vies čo, mali neskutočný prístup už hneď na recepcii, volala som tam viackrát boli vždy chaoticky, poslala som im moje lekárske správy ktoré podotýkam vôbec odomna nepýtali a pri tom mám rôznych lekárov, ako hematolog, reumatolog a pod. A keď som sa pýtala či och dostali nevedeli mi na to odpovedať. Proste hruza, postupne som u nich strácala dôveru, aby náhodou niečo nezanedbali. Nakoniec som tam nebola. Ale daj pozor lebo ja som im zaplatila zálohu 200e a nechceli mi to vrátiť keďže som to už potom nechcela absolvovať. Nakoniec som si u nich zrezervovala v hodnote 200e masáže
A ako sa podarila ta operacia? Cital som ze niektori mali problem s CO2 alebo ze im prepichli hrube crevo pri laparoskopii. Ak je to na tejto klinike?