Operácia slepého čreva - diéta

timi1911
29. dec 2022

Ahojte, chcela by som sa poradiť, spýtať. 22.12 som bola operovaná na slepák. Dokedy ste držali diétu? Ja už mám neskutočnú chuť na riadne nezdravu stravu, majonézový šalát so šniclou 😀.
Po operacii bolo všetko oka. Teraz sa mi jedna rana zapálila, inak ok.
Ďakujem za akýkukolvek odpoveď.

zuzuliatko18
29. dec 2022

V nemocnici a pár dní po návrate, potom som prešla na normálnu stravu. Ťažké jedlo by som si ale asi na začiatok dala len mini porciu, aby som zistila, ako to travenie zvládne. A záleží, či operácia bola bez komplikácií a asi aj ako sa celkovo cítiš.

timi1911
autor
29. dec 2022

@zuzuliatko18 v nemocnici som bola iba deň, potom ma pustili domov. Cítim sa super. Už normálne fungujem, ako pred tým. Trávenie super, myslím si, že ešte lepšie ako pred tým 😀

zuzuliatko18
29. dec 2022

@timi1911 tak to.uz je.potom.naozaj.na Tebe, ako sa citis. Mna museli pár dní po operácii ešte raz rezat, brala.som silné antibiotiká a na mastnejšie jedlo.dlho ani pomyslenie. ale ak riadila som sa.tym, ako som sa citila. Tak dobrú chuť😉

timi1911
autor
29. dec 2022

@zuzuliatko18 a prečo ta rezali? Zapálilo sa ti to?
Ja idem zajtra na stichy a jedna ta rana je zapálená.

zuzuliatko18
29. dec 2022

@timi1911 urobil sa.mi absces, slepak mi totiž praskol, keď ho vyberali a síce mi dali silné antibiotiká, no aj tak mi niekde zostalo trocha toho hnisu, tak sa mi to takto vyvrbilo.

kiki23
10. jan 2023

Ahoj, praskol ti alebo prečo ta operovali?

timi1911
autor
10. jan 2023

@kiki23 ahoj, mala som veľké bolesti. Lekári zistili, že je zapálené, tak ma operovali dva dni pred Vianocami.