Ahojte, chcela by som sa poradiť, spýtať. 22.12 som bola operovaná na slepák. Dokedy ste držali diétu? Ja už mám neskutočnú chuť na riadne nezdravu stravu, majonézový šalát so šniclou 😀.
Po operacii bolo všetko oka. Teraz sa mi jedna rana zapálila, inak ok.
Ďakujem za akýkukolvek odpoveď.
@zuzuliatko18 v nemocnici som bola iba deň, potom ma pustili domov. Cítim sa super. Už normálne fungujem, ako pred tým. Trávenie super, myslím si, že ešte lepšie ako pred tým 😀
@timi1911 tak to.uz je.potom.naozaj.na Tebe, ako sa citis. Mna museli pár dní po operácii ešte raz rezat, brala.som silné antibiotiká a na mastnejšie jedlo.dlho ani pomyslenie. ale ak riadila som sa.tym, ako som sa citila. Tak dobrú chuť😉
@zuzuliatko18 a prečo ta rezali? Zapálilo sa ti to?
Ja idem zajtra na stichy a jedna ta rana je zapálená.
@timi1911 urobil sa.mi absces, slepak mi totiž praskol, keď ho vyberali a síce mi dali silné antibiotiká, no aj tak mi niekde zostalo trocha toho hnisu, tak sa mi to takto vyvrbilo.
Ahoj, praskol ti alebo prečo ta operovali?
V nemocnici a pár dní po návrate, potom som prešla na normálnu stravu. Ťažké jedlo by som si ale asi na začiatok dala len mini porciu, aby som zistila, ako to travenie zvládne. A záleží, či operácia bola bez komplikácií a asi aj ako sa celkovo cítiš.