Operácia šedého zákalu

4. nov 2024

Kto mi vie poradiť. Ráno mám ísť na operáciu šedého zákalu a začala som byť chorá. Teda zatiaľ len začína na mňa dačo liezť. Bez teploty. Čo robiť? Mám termín po troch mesiacoch. Vezmú ma? Ďakujem za rady.

janinah
4. nov 2024

Covid test robený? Poraďte sa ráno v príjmovej amb.s lekárom Pokiaľ je v organizme akýkoľvek infekt,tak sa operacie odkladajú,infekcia sa môže krvnou cestou dostať do operovanej rany a spôsobiť zápal ako komplikácie,to asi nikto nechce.

autor
5. nov 2024

@janinah Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie. Predpokladám že ma nebudú operovať. Ale idem a uvidím. Ste milá vďaka.

taktotedanie
5. nov 2024

Odklad, hrozi potom rozvinutie infektu v operovanom oku
Ani kasel a kychanie hojeniu operacnych ran neprospeje

katulienkax
5. nov 2024

@janinah co mate vsetci s tymi posahanymi covid testami . Je chora a to je uplne jedno co, tak operovana asi nebude

janinah
5. nov 2024

@katulienkax odpoveď k veci ako inak...
O zodpovednosti voči okoliu si asi nikdy nepočula...normálny človek pri pozit.covid teste zavolá.ze nepríde atď...nenormálny pôjde aj s covidom.ohrozi lekárov aj sestry aj ostatných pacientov...však o nič nejde.ze????

maryetta
5. nov 2024

Moja mama bola v lete. A ked jej posunuli termin tak cakala 2tyzdne nie dalsie 3mesiace.

autor
5. nov 2024

Ďakujem. Ráno som sla a nechala rozhodnúť lekárov a už som po operácii. Našťastie som nebola tak riadne chorá. Uz som aj doma a všetko ok.

taktotedanie
5. nov 2024

@katulienkax ked nevies odpovedat tak pomlc..a vyuzi svoj cas efektivnejsie

autor
5. nov 2024

@maryetta chvalabohu mi to urobili a nemusela som nič presúvať. Aspoň už tetaz viem a nerátala som s tým absolútne.

autor
5. nov 2024

Nie netestovala som sa.Ani nemáme testy ,ani by som uz nestihla.Išla som s tým buď,alebo. A nakoľko som bila objednaná veľmi skoro ráno. Nebolo by komu volať,keďže som išla o dosť skôr kvôli ceste.
A hneď mi povedali,že to absolútne sa už u nich
dávno nevyžaduje a berú to ako iné respiračné ochorenie. Nečakala som,že ma vôbec zoberú a zobrali. A celkom ok je to zatiaľ.
@janinah

janinah
5. nov 2024

Nie.uz sa nevyžaduje....a preto sa covid aktuálne tak šíri.lebo ľudia sú nezodpovední.Moje okolie sa testuje stále.ja tiež....asi by sa našim pacientom nepáčilo.ak prídu na operáciu a schytaju covid.lebo však sestra či lekár má len soplik a o nič nejde.