Kto mi vie poradiť. Ráno mám ísť na operáciu šedého zákalu a začala som byť chorá. Teda zatiaľ len začína na mňa dačo liezť. Bez teploty. Čo robiť? Mám termín po troch mesiacoch. Vezmú ma? Ďakujem za rady.
@janinah Ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie. Predpokladám že ma nebudú operovať. Ale idem a uvidím. Ste milá vďaka.
Odklad, hrozi potom rozvinutie infektu v operovanom oku
Ani kasel a kychanie hojeniu operacnych ran neprospeje
@janinah co mate vsetci s tymi posahanymi covid testami . Je chora a to je uplne jedno co, tak operovana asi nebude
@katulienkax odpoveď k veci ako inak...
O zodpovednosti voči okoliu si asi nikdy nepočula...normálny človek pri pozit.covid teste zavolá.ze nepríde atď...nenormálny pôjde aj s covidom.ohrozi lekárov aj sestry aj ostatných pacientov...však o nič nejde.ze????
Moja mama bola v lete. A ked jej posunuli termin tak cakala 2tyzdne nie dalsie 3mesiace.
Ďakujem. Ráno som sla a nechala rozhodnúť lekárov a už som po operácii. Našťastie som nebola tak riadne chorá. Uz som aj doma a všetko ok.
@katulienkax ked nevies odpovedat tak pomlc..a vyuzi svoj cas efektivnejsie
@maryetta chvalabohu mi to urobili a nemusela som nič presúvať. Aspoň už tetaz viem a nerátala som s tým absolútne.
Nie netestovala som sa.Ani nemáme testy ,ani by som uz nestihla.Išla som s tým buď,alebo. A nakoľko som bila objednaná veľmi skoro ráno. Nebolo by komu volať,keďže som išla o dosť skôr kvôli ceste.
A hneď mi povedali,že to absolútne sa už u nich
dávno nevyžaduje a berú to ako iné respiračné ochorenie. Nečakala som,že ma vôbec zoberú a zobrali. A celkom ok je to zatiaľ.
@janinah
Nie.uz sa nevyžaduje....a preto sa covid aktuálne tak šíri.lebo ľudia sú nezodpovední.Moje okolie sa testuje stále.ja tiež....asi by sa našim pacientom nepáčilo.ak prídu na operáciu a schytaju covid.lebo však sestra či lekár má len soplik a o nič nejde.
Covid test robený? Poraďte sa ráno v príjmovej amb.s lekárom Pokiaľ je v organizme akýkoľvek infekt,tak sa operacie odkladajú,infekcia sa môže krvnou cestou dostať do operovanej rany a spôsobiť zápal ako komplikácie,to asi nikto nechce.