Ahojte, bol niekto na takejto operácii?
Ako to prebiehalo? Mali ste veľké bolesti po zobudení? Koľko bolo zotavenie po operácii?
Riešim svoje zuby a zubár mi to odporučil že mám zdeformovanu sánku, spodný treba dať donutra a vrchný vytiahnuť von aby som mala rovnomerne zuby.
Potom by sa riešil strojček na zuby po operácii.
Zaujímajú ma vaše skúsenosti a ešte koľko ste mali rokov keď ste to absolvovali?
A posledná otázka neľutujete to že ste sa na to dali, resp.nemate žiadne ťažkosti súvisiace s operáciou?
Vopred ďakujem za odpovede
@ronie338 Mňa posielajú k MUDr.Slavikovi do Banskej Bystrice vraj tam je to lepšie než v BA.
Napíš mi správu. Ja som bola u Slávika v BB
@hama_ba Písala som ti správu.
Nikto iný nemá žiadnu skúsenosť?
No my sme spolupracovali s dr. Thurzom v ba. Viem ze oni takéto operácie robili, robili sa keď už bola nasadená liečba strojčekom, bolesti budú, na to sa treba pripraviť, tam sa robí s kosťou dosť, hojenie úplne neviem už koľko vravel, už sa nepamätám, ale úplne zhojenie aj kosti asi pol roka ale prvý týždeň bude najviac. Záleží aj aký rozsah sa bude robiť. Keď len jemne korekcie bude to kratšie ale ak väčšie tak dlhšie. To už sú veci ktoré povie lekár ktorý bude operovať. On je topka co sa týka čeľuste ortopedie, aj s tými operáciami, on aj učí v Bratislave na medicíne, jeden z najlepších lekárov co poznám. Ak by som to ja mala riešiť tak len uňho. On aj 3d model robí aj zacal s 3d tlačiarňou aj kadečo.