Operácia pupočníkového pruhu po tehotenstve

katuskaa2
28. jan 2021

Ahojte je tu nejaká mamička čo bola operovana na pupočníkovy pruh po tehotenstve klasický rezom alebo laparoskopicky čo je podľa vás lepšie ....ak klasický ako dlho si sa dávala do kopy + ako vyzerá rez dakujem

katika1811
5. nov 2023

@katuskaa2 ahoj ako si mala dlho citlivé okolo pupka po operácii ? Ja som 9den a mám to ešte citlivé na jednom mieste keď stojím a na dotyk také tvrdšie

katuskaa2
autor
5. nov 2023

@katika1811 ahoj no ja som nemala dá sa povedať vôbec že nejaké bolesti ani nič po operácii skôr pocit ako svalovka na bruchu na 2 abo 3 deň som nosila pás na predpis chirurga ...na dotyk som to mala tvrdšie to si pamatam bola som aj do istoty na kontrole ale vravel že to je tá plastika že ono to časom bude ok a teraz mám to tak ako keby som v živote ani nepodstúpila žiadnu operáciu.....pokiaľ sa ti niečo nezdá radšej skoc za tým čo ťa operoval nech to pozrie 😉

katika1811
6. nov 2023

@katuskaa2 Ano Ano ako bolesti nemám ale to čo popisuješ také tvrdšie na jednej strane mám a jemne citlivé samotné bolesti nemám cítim sa dobre 🙂 zajtra idem vyberať stehy tak to spomeniem chirurgovi ;)

katuskaa2
autor
10. nov 2023

@katika1811 tak to bude v pohode treba tomu čas 😉