Ahojte.Chcem sa spytat ci niektoru z vas operovali na pupoc.pruh na antolskej v Ba v celkovej narkoze?Bude ma operovat Majesky.Mam to po porode. Ako to prebiehalo pred operaciou a po?Dakujem velmi pekne.
Dakujem a pred operaciou ti nerobili klistir,cievkovanie?
@helen4 klystir tusim.nie, ale cievkovana som myslim, bola,len to oni robia vzdy pocas operacie,lebo si nepamatam,ani pri sekciach,ani tu,ze by to robili predtym. Aj narkozu mi dali taku setrnu-pichli mi nieco na oblbnutie a spanie a narkozu len ako doplnok,aspon tak mi to nejak vysvetlili. Ale cievkovani dlho nemas,kedze velmi rychlo vstanes a zacinas chodit.
Ja som mala dve sekcie a cievkovali ma este predtym ako ma uspali teda znecitliveli,..tak preto sa pytam.Mam strach, mam blby pocit a dve make deti asi preto.Dakujem ti ze si sa ozvala.
Ahoj.No ja som este nebola na operacii,musela som to uz tri krat odlozit.Budem rada ked sa mi ozves ty po operacii🙂
Dakujem.
Ahoj, pozri si už aj existujúcu diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/pupocnikovy-pruh-2/
@helen4 mne robili aj zlcnik s pruhom naraz. Nastupila som, vecer som uz tusim nic nejedla (bude to 5rokov), dalsi den bola operacia, potom som mohla po nejakom case pit a kedze po zlcniku,tak som dostala len suchare. Na zvysne obdobie pobytu. V stredu som nastupila rano a v sobotu pred obedom som uz bola doma.