Ahojte boli ste na operácii pupocneho pruhu ? Mna to čaká
O týždeň a veľmi sa bojím . Akoo to dlho trvalo ?
@katika1811 ja som bola 7 mesiacov po porode, robili mi pupocnu herniu+ zlcnik vyberali. Jasne, ze som sa aj bala, predsa, som doma mala malinke deti, ale vsetko prebehlo ok, rychlo som sa aj zotavila a v tej nemocne mala taku pardnovu dovolenku vlastne, aj som precitala celu knihu, aj pokecala s fajn spolutrpitelkou!
Pted par rokmi.
V celkovej anesteze.nie je to nic hrozne,zotavila som sa pomerne rychlo.
prosím Vás ženy operovali Vás laparoslopicky?
@antonia15 ahoj nie mňa rezom vkladali mi sietku mi k rez na pupku 3 stehy 🙂 nič strašne
@katika1811 ďakujem krásne môžem sa spýtať ešte na rekonvalescenciu...máme doma dve malé deti
@antonia15 tak isto mám dve malé detičky 🙂 tak prvý týždeň len oddychovať ležať po 10dnoch stehy a už to bude lepšie 🙂 6tyzdnov nosiť sťahovací pas a teraz po 3m začínam pomaly zdvíhať ťažšie veci ale opatrne len
@katika1811 mala si narkózy??
@stanovelky ano celkova narkoza
@katika1811 ako dlho si ten pruh mala. Ja to mám asi 6 mesiacov ?? pred operáciou žiadne nepríjemnosti okrem EKG.odber krvy ať... A keď ťa uspali ako tam to brebieha Kim tam dôjdeš. ??? Postup? Dakujem
@stanovelky pruh sa mi urobil pocas druheho tehotenstva. Prisla som na to az ked mal syn rok. Operovali ma v oktobri 2023 cize som pruh mala 3 roky 🙂 operovali ma az na 3 termin pretoze som bola dvakrat chora. No a stvrtok rano som mala prijem v piatok rano ma operovali a v sobotu rano ma prepustili domov . Na 10 den mi vyberali stehy. Tie som mala 3. A 6 tyzdnov som nosila stahovaci pas s ktorym som uz musela prist na prijem do nemocnice a brala som ho aj na operacnu salu nakolko hned po operacii ho davaju . Vzali ma na operacnu salu,napichly kanylu dali mi niefo nadychat trikrat som naratala a dalej nepamatam 🤣potom ma prebudili a po takej hodine dokopy s operaciou som uz bola na izbe. Kludne sa pytaj co ta zaujima
@katika1811 ďakujem ty keď mi odpovieš čo vieš čo to je tá kanyla ??(ides tam jeden deň nič jesť na druhý deň operovať. Ráno stanem ideš sa umyt ,potom sa prezlečes do niečoho čo ti dajú oni a niejake tabletky,alebo inekcia ,že naladovka ,a dali ty vipit niečo ako voda pred uspanim taká nepríjemná .Ked lahnes si na ten operačný ( stôl). A tam Lezis. A čo tam sa ešte robí povec prosím aj detaily lebo veľmi rozmýšľam ísť na týždeň pondelok ďakujem 👍🙇🙇🙇😉
@katika1811 a to tá tam prebrali ??? Keď si stala veľké bolesti ako dlho si ich mala keď áno ?
@stanovelky neboj sa nicoho 🙂 bolesti su slabe 🙂 bud spokojna 🙂
@katika1811 tak oni tá prebudili ale už si bola na izbe keď si stala??
Nasa dcera to mala, pred rokom bola na operacii, mala 5 rokov. Jej to zoperovali do hodiny. Bola na jednodnovej chirurgii. Rano isla, okolo 16:00 sme ju brali domov. Bol piatok, v sobotu sme jej na striedacku davali ibalgin s paralenom. V sobotu uz nepotrebovala lieky na bolest. Ale jazvu nemala opalovat rok. Bude to dobre a vela stastia prajem.