Ahojte chcela by som sa vas opytat ci bol uz niekto viac krat operovany na pruh ??
aha
Ja mam pupočny pruh operovať som sa nedala lebo ze na prvý krát sa to nezvykne podariť a dávajú tam niejaku sietku a to nechcem
@saxanita1 ahoj ja som 1,5 roka po operácii pupočného pruhu, zatiaľ v pohode, až na to že cítim stále jeden steh v pupku aj ho nahmatám pichá ma to do kože aj som sa bola na to pýtať ale nič mi s tým neurobili. No mne vtedy tiež doktor povedal že neni na čo čakať že to treba spraviť dokedy sa to nezasekne.
@monikatn Ahoj ja som 3 roky po operacii a znova ..to je strasne clovek je uz odpusany po operacii pruhu ako tak vidim to uz aby sa bal clovek aj kychnut :| mna ked operovalu pred 3 rokmi mi vraveli ze uz tam nebudem mat hrcu a myslite ze sa nieco zmenilo nic stale tam je ta hrca ...som zvedava ci teraz po tejto operacii zmizne
aj mna uz operovali 2-krat na pupocny pruh.ten 2x mi tam davali sietku.mala som pokoj,ako tak a zase sa chystam na chirurgiu,lebo mam bolesti.
@monikatn ahoj chem sa spýtať, ja som necelé 3 týždne po operácii pupocneho pruhu tesne nad pupkom. Mala si to aj ty tak dlho pod tým rezom tvrdé? Také ako hrčku tvrdú? Mne povedali ze to sú zošite tie steny brušné a malo by to povoliť. Ale stále je to tvrdé ako kameň. Ako dlho si dodržala že si nezdvíha nič ťažké? Ja mam 2 ročného syna a už mi to chyba ma ale 16kil takže určite tie 2 mesiace co aj pás musím nosiť ho dvihat nebudem ale potom už môžem pomaly skúšať?
Ahoj nemala som tam nič tvrdé , teraz je manžel 3 týždne po operácii a kázali mu nedvíhate nič ťažké 2-3 mesiace.
Ja vôbec neviem či ju tam mám 🤔a manžel tiež nevie či mu ju tam dávali.
@bubu62 ahoj ty si bola
@stanovelky áno dva krát
@bubu62 to ako 2 krát či sa znovu spravil
@stanovelky 2 krat ten isty
@bubu62 fuu tá toho sa obávam z sa to môže obnovit ,ja sa bojim ísť raz ni ešte 2 krát. A kde si to mala ja nad pupkom a velke si to mala a bolesti boli
@monikatn tak to vám nepovedali že či vám tam dávali sieťku ani ste sa nepitali ? Lebo som čítal že bes sieťky je 50% že sa vráti ten pruh
@stanovelky nad pupkom asi 1cm a áno bolesti boli.
@stanovelky prvý krát zašili a druhý krát dali sieťku.
@bubu62 už teraz je to dobré nemáš STI problémy zo stietov .? Ja to mám vecsie 3 krat a bojím sa ísť .a bolesti si mala veľké keď ti to spravili koľko dní. tie bolesti keď si mala pred operáciou de si mala ich presne tej miestnosti de máš pruh lebo mňa picha sem tam ale inde
àhoj,ja som nebola,ale doktorka mi povedala, ze mam herniu,hore medzi prsiami...ma to tam bolieva.......aj ma poslabla k doktorovi ale mi nic nerobil lebo som bola tehotna,a pov edal mi, ze ked porodim a dokojim mam prist...lebo mi bude musiet urobit rondgen, a potom uvidia.........obcas ma to bolieva,nie stale.
Vy mate ake skusenosti? Uz ste boli na dakom vysetreni? a kde mate pruh?