Operácia predného skríženého väzu

damian881
25. jún 2024

Dobrý deň , roztrhol som si v kolene predný skrížený väz a taktiež je roztrhnutý aj bočný . Absolvoval som už všetky vyšetrenia v Košiciach v Nemocnici Šaca . Doktor mi povedal ,že sa obe väzy dajú operovať ale najbližší termín je až v polovici januára lebo to je trošku dlhšia operácia kvôli tomu ,že sú obe väzy mimo. Nepozná niekto nejakého dobrého lekára ,ktorý mu operoval koleno ? Chcel by som sa informovať či nemá voľný nejaký skorší termín .
Ďakujem za odpovede.

seag
25. jún 2024

Na východnom Slovensku nepoznám ale tu na západe v súkromných klinikách ti dajú termín aj za dva týždne len teda treba zaplatiť.

damian881
autor
25. jún 2024

@seag No ja si tiež platím lebo toto je tiež súkromná klinika . Ak niečo poznáte kľudne napíšte a pozriem sa na to . Ďakujem

gemerka17
25. jún 2024

@damian881 sagax v Dunajskej Strede jednoznačne. Pripadne aj trnava ma tiež súkromne zariadenie a lekár by mal byt tiež okej. Priamo v Bratislave je to bieda.

smrigova
25. jún 2024

@damian881 Dcére pred 4 rokmi, ale plastiku predného kolenného väzu robili v Košiciach na KVP-procare, Mudr.Staško.

damian881
autor
25. jún 2024

@gemerka17 Ďakujem pekne určite sa na to pozriem

damian881
autor
25. jún 2024

@smrigova Ako je dcéra spokojná? Keďže Košice by mi skrz dostupnosť vyhovovali ale pozerám aj na to aby to bolo dobre spravené.

smrigova
25. jún 2024

@damian881 áno super prístup aj koleno v poriadku, mala aj kúpele, tie je pomohli tiež

fibi21
7. okt 2024

@smrigova dobry den prosim cgcem sa spytat ako dlho trvalo kym sa po tej ooeracii dcerka zotavila . A ide bola v kupeloch 🙏🏼 dakujem velmi pekne

smrigova
7. okt 2024

@fibi21 dobrý deň, zotavovanie trvalo dlhsie, asi 3 mesiace ,aj čakanie na rehabilitacie.
A v kupeloch bola v Trencianskych Tepliciach

fibi21
9. okt 2024

@smrigova dakujem velmi pekne

kosta123
18. dec 2024

Prosím po akom čase ste normálne odšoferovali ?
Vďaka

seag
18. dec 2024

@kosta123 po 4 týždňoch automat, po 5 týždňoch- cca som bola 3x na rehabilitácií cvičiť aby som ohla viac nohu potom sa dal aj manuál…

kosta123
25. dec 2024

@seag ďakujem pekne.

klaudia127
29. dec 2024

@seag zdravim, mozem sa spytat prosim vas, kedy vas operovali a ako ste na tom s ohybom kolena a chodzou?

klaudia127
29. dec 2024

@kosta123 som po plastike 3.mesiac, vcera som prvy krat sadla za volant a ide to čv pohode…ale na dlhe trate to este nebude. Koleno inak este nic moc, mala som ine predstavy… 🫤

kosta123
1. jan 2025

@klaudia127 až tak neskoro??
Fuu ja som 5t po plastike a zajtra to chcem skúsiť.
Zohnem v pohode na 120 stupňov,chodim bez ortezy tak uvidim.

kosta123
2. jan 2025

Len pre info dnes 5t presne po plastike a manual som dala úplne v pohode.

seag
3. jan 2025

@klaudia127 pred dvomi mesiacmi… chodím ešte na rehabilitácie a sem tam koleno boli ale až teraz po tých dvoch mesiacoch je to fajn, už konečne taký komfort bežného života bez krívania a normálne prejdem po schodoch hore dole.
Ja som mala vystretie aj ohnutie nohy po mesiaci pomerne na 100%. Skôr ma trápili bolesti a horúčka v tom kolene.
A stále som si ešte nečupla alebo nemôžem si kľaknúť… čo sa týka chôdze po teréne tak mám rešpekt a dávam si pozor, predsa len úplne zahojene to bude až po 6-8 mesiacoch.

fibi21
3. jan 2025

@kosta123 prosím kde vám operovali predný krížny väz?

klaudia127
4. jan 2025

@kosta123 super! Tak som si to aj ja predstavovala, len mne sa to nejako blbo a pomaly hoji… asi to bude vekom 🙈 …robili ti iba plastiku lca? Alebo aj menisjy, chrupavku…

klaudia127
4. jan 2025

@seag pekne! Ja po mesiaci koleno stuhnute, opuchnute, ani pohnut s nim… az po 6tyzdnoch na rehabkach som to cez slzy ako tak rozhybala… podla dr je po operacii vsetko ok, len sa to tazsie hoji. Svatu trpezlivost aby som mala…