Operácia platničiek

adulienka11111
28. okt 2024

Dobry den. Ak ste mali na MR vysledkoch krcnej chrbtice vysunute platnicky s utlakom na miechu a motoricke nervy, co Vam navrhli ako riesenie? Navrhli Vam liecbu, alebo hned operaciu? Dakujem za Vasu osobnu skusenost

mamina7070
28. okt 2024

zavisi od presneho nalezu ale mne teda opichanie kortikoidmy, potom ozon, suche teplo lieky a potom fyzioterapia a cvicenie
len zreba poctivo a pravidelne cvicit plus som menila matrac vankus a stolicku v praci

adulienka11111
autor
28. okt 2024

@mamina7070 dakujem . Ja mam 2 vysunute platnicky s utlakom miechy, a prednych motorickych nervov pri oboch platnickach. Mam zavraty a caste bolsti hlavy od krku vzadu/ zahlavia. Pomoze operacia na zavraty? Uz som chodila x krat na rehabky, cvicila som, brala lieky a stale mam tie zavraty

kacena4
28. okt 2024

v prvom rade sa robila neinvazivna liecba, obstreky a pod. ak nezabralo navrhli operaciu. napr. u mna neurochirurg rovno povedal ze nic nezaberie len operacia a aj tak bolo
z mojej skusenosti cim dlhsie budu tlacit platnicky na miechu tym dlhsie sa po operacii budes davat dokopy ☹ takze smer neurochirurg a co povie on

adulienka11111
autor
28. okt 2024

@kacena4 dakujem

adulienka11111
autor
29. okt 2024

@kacena4 a kde ste boli na konzultaciu? V ktorom meste, resp u koho? Dakujem

kacena4
29. okt 2024

@adulienka11111 bratislava nemocnica sv. michala