Dobry den. Ak ste mali na MR vysledkoch krcnej chrbtice vysunute platnicky s utlakom na miechu a motoricke nervy, co Vam navrhli ako riesenie? Navrhli Vam liecbu, alebo hned operaciu? Dakujem za Vasu osobnu skusenost
@mamina7070 dakujem . Ja mam 2 vysunute platnicky s utlakom miechy, a prednych motorickych nervov pri oboch platnickach. Mam zavraty a caste bolsti hlavy od krku vzadu/ zahlavia. Pomoze operacia na zavraty? Uz som chodila x krat na rehabky, cvicila som, brala lieky a stale mam tie zavraty
v prvom rade sa robila neinvazivna liecba, obstreky a pod. ak nezabralo navrhli operaciu. napr. u mna neurochirurg rovno povedal ze nic nezaberie len operacia a aj tak bolo
z mojej skusenosti cim dlhsie budu tlacit platnicky na miechu tym dlhsie sa po operacii budes davat dokopy ☹ takze smer neurochirurg a co povie on
@kacena4 dakujem
@kacena4 a kde ste boli na konzultaciu? V ktorom meste, resp u koho? Dakujem
@adulienka11111 bratislava nemocnica sv. michala
zavisi od presneho nalezu ale mne teda opichanie kortikoidmy, potom ozon, suche teplo lieky a potom fyzioterapia a cvicenie
len zreba poctivo a pravidelne cvicit plus som menila matrac vankus a stolicku v praci