Ahojte zienky, prosim o pomoc, ak mate osobne skusenosti, privitala by som najviac.
Chcem si dat operovat oci, klasicka laserova operacia, ambulantna, bez uspania, mam len strach, ci to nemoze mat vplyv na mliecko, ci ho nemozem startit pri tom zakroku, neviem, mozno blba otazka, no chcela by som vediet ako to je...
Dakujem pekne
@tehulka2011 to si myslíš či vieš? logicky nevidím prekážku,ak teda predpokladám,že to nebude v CA /lieky/ ale len v LA kvapkami
@katarinocka1989 kedze nebudes mat celkovu narkozu, nemal by byt problem s dojcenim. ALE, po operacii ta budu oci poriadne boliet, takze budes brat nejake lieky na bolest. pri dojceni mozes kombinovat paralen a ibuprofen, prvy den po niektori ludia potrebuju silnejsie lieky od bolesti, zvacsa im daju novalgin, diklofenak alebo mabron ktore su na kojenie nie velmi vhodne...o mlieko neprides len tak.
@latvia uf, no nad tymto som vobec nerozmyslala, keby som vedela ci by sa to dalo zvladnut aj bez tych liekov....mozno bude lepsie nechat to na potom 🙂
Záleží od toho kde.ja som bola v neovizii v ba.nemala som po operácii žiadne slzenie ani bolesť.avšak pred operáciou dávajú tabletku na ukludnenie.a po operácii tabletku na spanie ale tu brať samozrejme nemusíš.treba sa informovať tam kde tá zoperuju
@katarinocka1989 neviem, mne kamoska hovorila, ze jej dali po operacii domov 4 tabletky mabronu na bolest, ale dalsi den este prelezala s bolestami oci....tak neviem, kazdy zvlada bolest inac
a kvapkas si este aj kortikoidne kvapky do oka.a to az pol roka po. to by ti vsetko islo do mlieka . tiez som nad tym uvazovala ale treba ist az po tom ako skoncis s dojcenim
@janinah viem, osobna skusenost. Ide o tie kortikoidne kvapky, ktore sa kvapkaju do oka po operacii. Tie sa nemozu ked zena koji.
katarinocka1989 - ja som sa na to pred nedavnom pytala v jendom centre a vraj to zalezi od typu operecie. lebo aj medzi laserovymi ope. su rozne. mne odporucili Z-lasik, ktora sa da aj pocas dojcenia, ale je to samozrejme ta najdrahsia metoda 🙂 takze zalezi, ci kolko chces investovat.
ak by si sa informovala tam, kde ta budu operovat, tak by si zistila, ze neoperuju dojciace zeny