Operácia nosa

4. nov 2022

Prosim,kto mate moju skusenost.Bude Vas zrejme ako safranu,ale skusim,lebo chcem vyfiesit dilemu.Mam 40 rokov,nos po uraze a esteticku stranku som uz nejak neriesila,nechala tak.Len zacala ma v poslednom case pobolievat hlava,nemozem citat dlho,byva mi zle a pobolieva ma ta kost.Citim,ze by to mohlo byt z toho.Operacie do povodneho stavu nosa sa vsak hrozne bojim.Zas vekom to teoreticky moze byt aj horsie...Mam dilemu.Poradte mi z vlastnej skusenosti,prosim.🤔🙂Su tu aj nejake skupiny o plastickej chirurgii,no tam sa pytat nejdem,toto je skor o vyfieseni zdravotneho problemu.

lulaby1982
4. nov 2022

Ja nemám rinoplastiku ,ale čo viem isté,nájdite si top špičkového plastického chirurga na túto operáciu s veľkými skúsenosťami ,nos je to najcitlivejšie na plastiku čo moze byť,neboli lebo tam nie sú kosti ,ale chrupavky ,ale za to vie sa pekne nepodarit . Asi to ste nechcela čítať.

Držím palce v nájdení odborníka

autor
4. nov 2022

@lulaby1982 praveze uprimne nazory a skusenosti som chcela,takze fajn.😉Hmm,keby mi nebyvalo zle,neriesim.Ono asi kazdy ma respekt,nie je to maly zasah.No ja teda velmi mam obavy a neviem,ci sa vobec rozhupem...🤔