Operácia mandlí na Kramároch

ivuska2304
6. sep 2020

Bol prosím niekto na operácii krčných mandlí dieťaťa v nemocnici na Kramároch? Ako ste boli spokojní? Nás to čaká o 3 týždne a neviem čo mám očakávať.

pseudomonas87
6. sep 2020

@ivuska2304 ahoj ja ti síce neporadím, ako je to na Kramároch, ale troska o narkóze ti môžem napísať. Pred vykonom cca hodinu sa pôda dieťatku sirup na dobrú náladu. Deti sú po ňom uvoľnené a v dobrej nálade. My dáme ešte deťom naplaste na znecitlivenie miesta vpichu, kde sa bude zavádzať kanyla. Keď už ide dieťa na OP, zavedie sa kanyla a pichne sa liek od bolesti a Liek na spanie. Keď zaspí, zaistia sa dýchacie cesty a ďalej sa vedie narkoza. Zákrok trvá, záleží od Operatera od 15 minút a dlhšie.
Držím palce

ivuska2304
autor
6. sep 2020

@pseudomonas87 ďakujem veľmi pekne za informáciu aj za podporu.

ketrint
6. sep 2020

@ivuska2304 ahoj, my sme boli minuly november... priestory natesno ale personal (sestry, doktorky) naozaj velmi super, bola som uprimne prekvapena. Stravu si nedoplacaj pre seba, nestoji za to. Neviem ake mas velke dieta, ale bud dojes po nom alebo nieco v bufete, alebo je pred nemockou male Tesco expres a podobne... je tam mala hernicka, kde sa daju aj pozicat knizky a vratit na druhy den napr... a pohode hracky, kde fakt ujde cas. Pytaj sa co Ta este zaujima...

ketrint
6. sep 2020

@ivuska2304 aha a je tam mala miestnost s chladnickou a mikrovlnkou, tak si vies aj doniest a uskladnit nejake jedlo...

ivuska2304
autor
6. sep 2020

@ketrint jej super ďakujem pekne za informácie. Veľmi ma to potešilo. Ako to tvoje dieťatko zvládlo po tej operácii, bojím sa ze bude mat bolesti. A som veľmi rada ze si bola prijemne prekvapena, lebo v dnešnej dobe to je už výnimka.