Ahojte, na jeseň ma caka operácia nohy chirurgický výber kŕčovej žily, v univerzitnej nemocnici (nie súkromna klinika). Jasne ze mi dali info atď, ale žienky ktoré ste to nie tak dávno absolvovali, viete mi poradiť nejaké hinty/tipy/triky? Co robiť a nerobiť po operácii, ako dopomôcť rýchlemu hojeniu a tak.. Mam to celkom rozsiahle, cize nieje to kozmetická operácia.. Dakujem 🙏
bola som na laparoskopii...domov som išla po 2 hod. od operácie, flax. som si pichala asi 10 dní a nemala som ani len bolesti...
Ja tam budem tak ako @kirakira jednu noc, a to si bola v celkovej anestézii?
A čiže nemusím po operácii dola ležať? Môžem fungovat normálne (pri 2r dieťati)?
v uplnej narkoze a nemusiš doma ležat všetko ti povedia na odeleni normalne som išla do škvolky,obchodu
Neboj sa nie je to až take hrozne.Chirurgicky mi odstranili žilu od hora až po členok Narežu cc 15až 20 cm od seba vzdialene asi 0,5cm rezy tak na 3 štychy vyberu žilu rano ma robili na druhy den som šla domov.Normalne som fungovala samozrejme šetriaci režim,nohu stiahnutu tlakovym obvazom po 16 dnoch vybrali štychy 3 mesiace som si pichala do brucha fraxiparin skorej to bolo škarede nohu som mala celu modro fialovu ale nebolela ma