Prosím Vás pekne, je tu niekto kto bol operovaný a mal menzes? Ja mam ísť zajtra a dnes som dostala ☹ 🙂 Som z toho nešťastná, lebo raz som mala už operaciu preloženu a teraz toto! Idem na krčové žily, prosim poradte
Ahoj, určite to nie je vhodné, myslím si že ťa nevezmú, celé telo má vyššiu tendenciu ku krvácaniu, a ani by si sa necítila komfortne. My sme pacientky vždy preobjednávali. Hold stane sa, nervy su nervy, nič s tým už nenarobíš. Do tretice všetkého dobrého!
Informuje sa u anesteziologa kam pôjdeš. Ja som tiež išla na operáciu ramena a zrovna mu mala vyjsť a povedali mu že z ich hľadiska to nevadí, že kľudne môžem tampón dať. ..ale tak z toho stresu pred operačného mu došli až po😀
Predpokladám, že operácia ramena bola laparoskopicky, to je trošku iný prípad, ale verdikt vyrieknu až operatéri abo anestéziológ.
@maminecka2 Áno laparoskopicky.tak asi preto to nejak nevadilo no.
operácia ciev a menštruácia- neriskuj,určite to povedz ráno pri príjme,zrejme ťa operovať nebudú
ďakujem dievčata za rady, uvidim rano čo bude, ale som dosť sklamaná, že to tak vyšlo 😢
ten usmievavy smailik je nedopatrením