Operácia kŕčovej žily ambulantne

babyka10
30. jún 2018

Ahojte,rada by som sa popytala ci nema niekto skusenosti s operaciou krcovej zily ale AMBULANTNE. Bola som na vysetreni,dr popocuval tlak v zile,a povedal ze na jesen sa mam objednat ze ju vyberieme ambulantne-rano pridem do ambulancie,tam mi to umrtvia,vyberu,a pojdem. Nerobili to takto niekomu?vacsina co som si zistovala,mali vyoperovane v nemocnici a za poplatok. Trosku sa toho bojim ked mi to budu rezat za plneho vedomia 😕

adulka07
30. jún 2018

Ja som bola v marci... Ale nechcela som byť pri vedomí... Uspali ma.. O 10tej som prišla. O 11tej uspali.. O 12tej som už bola pri vedomí a o 13tej išla domov na vlastných... Nič hrozné... Asi 5cm rána v slanine a 5 stehov a jedna na stehne.. Vybral tu žilu čo vyzivovala tie kŕčové... Noha je teraz pekná.. Vstrebali sa kŕčové škaredé žily... Som spokojna

deti95060810
30. jún 2018

ja som tak bola ...nič to nie je...oblbnú ťa oblbovákom ani si to poriadne nebudeš pamätať...

babyka10
autor
30. jún 2018

@adulka07 a riadne v ambulancii ta uspali?neviem si to predstavit kedze tam budu cakat druhi pacienti...aj si platila nieco?lebo mne hovorili ze sa nic neplati.,ja som cakala ze sa bude...no ved to dufam aj ja,ze to bude potom krajsie vyzerat 🙂
@deti95060810 no neviem ci ma oblbnu,lebo som sa ho pytala ci mozem potom soferovat domov hned,a hovoril ze jasne bez problemov...ale bola by som radsej keby mi nieco dali...

adulka07
30. jún 2018

@babyka10 nie.. Uspali ma na operačke... Je to súkromné... A platila som 120 za operáciu a 30 za prenájom operačnej sály...

samko1
30. jún 2018

@adulka07 a kde presne si bola? Ďakujem

adulka07
30. jún 2018

@samko1 v Košiciach na Toryskej... MUDr. Smola

samko1
1. júl 2018

@adulka07 ďakujem

najinka
1. júl 2018

@adulka07 mozem sa opytat, aku velku si mala tu zilu? Moj manzel ma cez celu nohu, od stehna az dole, ale zijeme v uk a tu s tym nic nerobia, az kym to neboli, vraj je to len kozmeticky problem..ale urcite s tym musi nieco robi, ked prideme na sk. Preto ma to zaujima, ci to takto robia aj pri velkych krcovych zilach? Dakujem 😊

adulka07
1. júl 2018

@najinka kŕčov žila bola veľká vypukla na lýtku... A začala sa mi robiť aj na vnútornej strane stehna... A už aj bolela... Pomohol mobivenal a lyoton gél... Ale nie je to len kozmetický problém... Lekár mi to ukazoval pri ultrazvuku... A dokonca na zdravej nohe... Neprudi správne krv a tlačí na chlopne...

najinka
1. júl 2018

@adulka07 dakujem za odpoved. Bude si to cim skor musiet dat spravit, lebo uz to ma dost zle..a teda po zakroku si ako dlho musela byt na PNke? A to si si davala robit na nejakej sukromnej klinike, ci normalne, len si extra doplacala? Pretoze my sme samoplatcovia, kedze nemame poistenie ma sk, tak som chcela vediet, ci rovno ma ist sukromne alebo ako..vdaka 😊

adulka07
1. júl 2018

@najinka odchádzala som po operácii na vlastných... Noha zalepena mala som kompresivnu pančúchu co mi lekár predpisal... S tým, že na druhý deň ráno sa už môžem sprchovat a prelepit ránu a mam mat pančúchu na tej nohe stále 24 hodín denne... Chodiť som Chodila v pohode len dlhé státie a sedenie mi nerobilo dobre... PN som bola 12 dní pokiaľ nevybral stehy... A potom som sa už nemala obmedzovať... Išla som do posilky akurát na nohy som necvicila viac ako mesiac... Operovana som bola na súkromnom... 150eur nie je veľa a operoval ma cievny chirurg co mi robil aj vyšetrenie...

najinka
1. júl 2018

@adulka07 jej, tak to je super, dakujem. Urcite sa na to pozrieme. Ja som myslela, ze to bude ovela drahsie plus dlhsia PN.

adulka07
1. júl 2018

@najinka drahé sú tie novšie metódy... Ale nefungujú na 100%...takto chirurgicky to je najlepšie... A najlacnejšie... Tiež mi nukal ešte rádio frekvenčné za 440eur...ale nemusí sa potom žila dobre zacelit... Prajem veľa šťastia....

najinka
1. júl 2018

@adulka07 dakujem 😊