Ahojte, prosím vás kto ste mali operovaný karpalny tunel, viete mi niečo k tomu napísať. Ja idem terez v stredu, zákrok bude vykonaný na ambulancii s lokálnou anestézii. Boli to veľmi ? Sestrička vraví že mi to úmrtvia nebudem nič cítiť a že to bude trvať cca 15 min. Ja som veľký strachoput
pozri si na youtube videa ako prebieha operácia...
@perthes https://www.modrykonik.sk/blog/post/21612346/sh...
veľa záleží od toho či ťa budú operovať klasicky rezom alebo endoskopicky
@perthes no pokiaľ správne umŕtvia, tak nie...ale potom to jasné, že bude bolieť...ako po každej operácii...ja som mala ísť, ale som odmietla operáciu...lebo 2 týždne by som jednu ruku mala v prdeli a potom 2 týždne druhú a neviem kto by varil pre moje dieťa, kto by upratoval, kto by sa staral o moje dieťa...chválabohu sa mi polepšilo aj bez operácie...
@svetlonos volala som tete, je sestrička. Povedala že doktor si vyskúša ako je umrtvene okolie, vo vlastnom záujme nebude rezať pokiaľ nie je do ee umetvenale o pacient tehne rukou a nie je to sranda in môže poškodiť nejaké vazivo , šľachu. A od manžela som dostala také kvapky že nech prestanem čítať a písať má .pdrwhk koníka. On je alergický na tú stránku
@perthes pozri profil datanka...alebo jej napis...ma tam prispevok o zákroku ...nedavno ho podstupila,tiez endoskopicky
@perthes
ja ta nepoteším a toto nerobievam ale mam jedno varovanie pre teba... Do lokálnej by som bud nesla alebo zistila referencie. Jednejvznamej to robili na každej ruke. Pevy krat v pohode, druhy krat jej to riadne neumrtvili a dr nevzal okamzite vážne, že ona to cíti. Dopichol jej to omrtnenie neskôr, takže regál ",za ziva". Mne len z tohto opisu bolo ešte 3 dní zle. A ona ma vysoký prach bolesti ale pivedala, ze uz nikdy by do lokalnej nesla, len v celkovej! A fakt nie je upipana.