Ahojte,podstupila niektorá z vás operaciu-isthmocele defekt v jazve na maternici po cisárskom reze)? Ak áno,kde vás operovali a akým spôsobom?laparoskopia?hysteroskopia?dakujem
Ahojte dievcata viem ze je to uz starsia diskusia ale ak to niektora precitate - boli ste na oprave istmokely a podarilo sa? 🙂 bola by som vdacna za skusenosti…u mna sa nad tymto zakrokom uvazuje (laparoskopicky), kedze sa nam nedari otehotniet s druhym babatkom
Ahoj tak nie nepodarilo sa ....mam akurat dalsie jazvy ale nic sa tym nevyriesilo..spinim dalej ako predtym keby som to vedela nepodstupim to zbytocna narkoza...
@petra261 dakujem za zdielanie 🙂 no ved toto, ze je tam aj riziko ze nic z toho nebude…mne idu robit laparku kvoli inemu, mam endometriozu, ale rozmyslame s lekarom ci sa pozriet rovno aj na istmokelu…on tomu velmi nie je nakloneny hovori ze to nam len ostava dufat ze sa to zhoji dobre ale nemusi 🤷🏻♀️ je mi luto ze to nevyslo u teba
Mam presne ten istý problém so spinenim, lekár mi ale povedal že jazva sa určite neopravuje laparoskopicky ale sa to robí ako sekcia - otvorí sa všetko a stará jazva sa vyreze a sije sa nanovo. Ale stále bez záruky že to dobre dopadne🙂
@chichua Ahoj, tvoj príspevok je už starší, ale pridám sa. Pred troma týždňami som absolvovala operáciu isthocele laparoskopicky. Včera som bola na kontrole u svojho gynekológa, robil sono, ale tváril sa tok neurčito, že uvidíme, ako sa to zahojí, tak sa bojím, či sa to vôbec podarilo. Ty si túto operáciu absolvovala? Podarilo sa?