Dobry den. Chcela by som sa opytat, ci niekto absolvoval operaciu viecok? Uz nejaky cas zvazujem. Nemam to az tak vyrazne, ale rokmi sa to urcite bude zhorsovat.
Zaujimalo by ma, ci ste boli spokojne, ci by ste si to dali urobit znovu? Ake su vyhody-nevyhody, komplikacie, bolesti....a pripadne aj kliniku/lekara.
Dakujem velmi pekne 👍🙂
neporadím bohužiaľ. Zvažujem o tom aj ja, len neviem nájsť odvahu... Hádam sa nájde niekto, kto napíše svoje skúsenosti.
moj muz a jeden znamy boli a obaja su spokojni, nelutuju absolutne nic
Skus najskor botox, ten dokaze vytiahnut obocie, tym padom aj viecka. Skuseny dr. vie, ako to treba pichnut. 🙂
mne robila očná lekárka a schválila mi to poisťovňa, mala som tie previsy veľmi veľké, nič som neplatila a som moc spokojná, odporúčam
@katka19275 ktorá lekárka?
@isabellaa v Povazskej Bystrici Dr. Pinterova
@katka19275 mozem sa spytat na to odporucanie od lekara? Ake su tam podmienky, aby taku operaciu lekar navrhol? Mali ste nejake ocne problemy, meral dr. napr. periferne videnie? Viem, ze to moze byt pri velkych previsoch zasiahnute... Alebo nejake ine parametre? Mne uz sa tiez zda, ze je to s mojimi vieckami priam hrozne... Dakujem
To by ma zaujimalo..ci ma niekto dobre odporucenie Nitra, Trnava...
Pripadne laser
tak sa pripnem, tiež ma to veľmi zaujíma lebo ten môj pohľad zaspateho mopslika s padnutymi vieckami mi už sem tam lezie na nervy 😀