Ahojte chcem Vás poprosit o skusenost či už kladnu alebo negatívnu na menovaneho doktora Kehera v ZH...
nakolko som bola u neho na operácii a už je to pár mesiacov dozadu zaplatila 450e za opericu hemoroidov,lenže stale ma to bolí!!! a pán doktor robi dobreže nie zo mna už neurotičku a choleričku!
operovane vnutorné hemorodiy pristrojom Hemoron,vonkajšie neoperovane lebo sa stiahli.
Preto ak tu niekto je a má sksuensot s nim -lebo mam pocit že dalej už nechce nič robit! dáva ruky odo mna preč hlavne že peniaze zobral!ak tak píšte dakujem
Ja som u nho bola asi 2 mesiace po por, mala som vnútorne hemoroidy, krvácajúce.. vysetril ma, že musí operovať za cca 450€....ale nemala som z neho dobrý pocit, objednal ma, ale neprišla som....kamoska sestrička mi vybavila u Dr. Vyrostka v Handlovej vyšetrenie, ten ma aj operoval nejakou sondou, stálo to 200€, nebolelo to vôbec, bolo to v spinale a mám svätý pokoj...som strašne šťastná, že som dala na intuíciu a nešla do Žiaru..
@daniela1616 dobrý den no mne neviem čo pomohlo ale ja mam už pokoj a trvalo to pol roka.... brala osm detralexx a dlhodobo berem teraz PSYLIUM na makku stolicu... mam pokoj neboli nič
pila som aj čaje či to pomohlo netušim...harmanček šalviu repik aj si to močila hrozne bolesti ale teraz už nie fakt neviem čo pomohlo....skuste možno pomožu aj čaj z vnutra a chce to čas hovorim POL ROKA ma boleli akoby ta rana alebo neviem aj sestru pol roka po operácii bolelo ešte tomu dajte čas aj ja k nemu chodila ako na klavir a potom nič... ak vam robil vnutorne tiež ako mne trva to ak ste citlivejšia ako ja haôvane sedave kupele robte
Dobrý deň. Mám vonkajšie a aj vnutorné, veľmi ma to bolelo tak som bola na chirurgii a dozvedela som sa, že majú každý mesiac pacienta po zákroku od pána doktora zo ZH. Mám sa objednať na chirurgický zakrok, ale je mi celkom dobre, aj keď vonkajší mám. Asi ešte počkám. Ďakujem za radu.
@maminka1986 Dobrý deň. Chcela by som vedieť ako ste dopadli. Mne pán doktor robil čo vám, aj tak isto som platila a po 2mesiacoch sa mi hemeroidy vratili a veľmi to bolí. Dnes som sa nedovolala, tak skusim v pondelok. Bojím sa že zase zaplatím nie malu sumu. Ďakujem