Mam problem s hemoroidami . Už to liečim mesiac a problemy ustupili iba malo. Mam stale pocit, že mi v konečniku niečo vadi, hemoroidy aj vyčnievaju, ale skor ich citim vo vnutri za analnym zvieračom. O 3 dni som objednana na vyšetrenie a mam strach, že doktor mi navrhne operáciu.Podstupili ste ju niekto a ako ste ju zvladli? Źe vraj to je to veľmi bolestiva operácia.
Ja som z vychodneho Slovenska. Niekde to tu blišie neoperuju?
No ja som pocula ze aj po laseri je to riadne bolestive, takze to bude individualne ze jedneho pana to nebolelo.
Ahojky.tak ja som práve tretí deň po operácii hemeroidov laserom.. prvý deň na klinike chirkoz v ba..som si sadla na kozu a išlo sa nato..7vpichov injekcie na lokálne umrtvenie do konečníka sa dalo zniesť. Bolelo to ale ok... samotné vypaľovanie som necítila ale strašné to smrdelo ako keby zhorelo niečo. Hej horela mi rit. Po 20min hotovka. Ja že jej super..oddychovala som hodinu na lôžku...prišla som domov pohodička .a večer začal masaker .. anestéza začala účinkovať .nespala som celú noc .plakala som skrabala stenu ..vydupala som asi aj chodník čo som sa celú noc prechádzala po byte. Nevedela som sedieť ležať nič tak som chodila .mám za sebou dva pôrody spontánny aj cisársky ale môžem povedať že toto je 50x horšie ..túto bolesť neprajem nikomu..manžel chcel ísť na OP tiež ale keď ma videl ako trpím tak povedal že nikdy . Ráno som mala volať o 9 svojmu dr ktorý mi to robil nevydržala som a volala som už o7...v deň Op mi predpísal flektor ktorý stojí za prd pri boelsti zuba nieto ešte po Op laserom .celé zle..a tak som na druhý deň ráno išla k nemu na injekciu.. ktorá po pol hodine zabrala a ja som konečne vedela sedieť v aute ako človek...predpísal mi silné lieky proti boelsti na recept. Tiež nejako extrémne nezabrali cítila som kontrakcie v konečníku.. sťahovala sa mi rit. Bolelo to .a tak som sa rozhodla zavolať svojmu obvodakovi aby mi dal injekcie na predpis ..tak som si dnes prvý krát v živote pichala. A už je lepšie. Lieky vám na toto fakt nezaberú .keď si predstavite že laser vám vypáli hemeroid až tak že vám ostane cca5mm diera v zadku tak je očividne že lieky na to nezaberú...rany musel zasivat. Všetky..a keďže som mala asi 20hemeroidov tak na šil jak prasa 🐷 asi hodinu. Takže toľko moja skúsenosť. Najlepšie zaberá sedací kúpeľ v repiku a tepla voda vo vani nmvam pomôže ľahšie dostať kako von ...ak by mal niekto ešte otázky kľudne odpoviem
@nikol789 ahoj môžete mi prosím napísať kľudne do správy na akej bol klinike, ako to prebiehalo a či nemal teda vôbec bolesti? Aký mal stupeň a je spokojný?
@janicaopica ahoj
Myslím že bol na klinika revive Bratislava-Ružinov
Bol veľmi spokojný, ráno prišiel, poobede ho už pustili domov
Pár dni to mal citlivé, ale vrátil sa v podstate hneď na druhý deň do bežného života....
Stupeň presne neviem...viem že už to mal na operáciu.
@pajka7 ak sa môžem pridať, tým špine im myslite mokvanie rany?
@pajka7 oprava: spinenim
@iveta6868 priateľov ocino akurat bol pred 3 dňami, nakoľko to je veľmi nepríjemná operácia išiel cez súkromnú kliniku v Bratislave stalo to 1000e, ale robili mu to laparoskopicky operácia trvala 15minut a dve hodiny tam ešte ostal. Na další deň vedel normálne fungovať .