Operácia haluxov ambulantne v Piešťanoch

sisoun
12. okt 2017

Ahojte, máte niekto skúsenosti s operáciu haluxov ambulantne? resp. s operáciu v Piešťanoch v MEDICAN JAS?
ďakujem za info

36evina36
12. okt 2017

@sisoun mne operovali v PN ale normálne v nemocnici cca 6 rokov dozadu, neviem ci by som to chcela riešiť ambulantne,

sisoun
autor
12. okt 2017

čitala som ze uz sa daju operovať formou jednodňovej chirurgie, že v deň operacie ideš aj domov. A robili ti obe nožky naraz ci po jednej?

lindsey
12. okt 2017

To zaujíma aj mna

lulula12
12. okt 2017

Mamine to robili pred par rokmi, no uz si nepamatam kde, musela by som sa jej opytat. Avsak ma problem, ze sa jej zacinaju haluxy tvorit opat, co ted nie je sranda ani zdaleka. Nikde nie je istota, ze po zakroku budes mat pokoj nafurt :-/

36evina36
12. okt 2017

@sisoun na môj vkus to dosť boli ale mne robili aj klembu takže som tam musela ležať do prvého prevezu, 3 mesiace som nemohla na nohu stupit, tak určite len po jednej

garnier66
16. jan 2019

Aj ja by som rada vedela váš názor na kliniku MEDICAN JAS v Piešťanoch. dakujem

sisoun
autor
19. jan 2019

@garnier66 ja uz mam po operacii, v juni som bola na operacii, dala som si to robit v lokalnej anesteze, po operacii som isla domov, tyzden som nesmela stupat na nohu, po tyzdni som pomalicky zacala. Operacia bola v pohode a po operacii som mala bolesti ktore sa dali zvladnut aj bez tabletky. No ale zrejme to vsetko zalezi na velkosti deformity nohy, ja som mala maly ten vyrastok 😉 ale uz ma nebolí ako predtym, takze si chcem dat spravit aj druhu nohu 😊

garnier66
20. jan 2019

@sisoun A operovali vás na klinike Medican Jas v Piešťanoch? A ste spokojná s výsledkom operácie?

sisoun
autor
21. jan 2019

@garnier66 ja som bola u Dr. Fano Roman, a on mi to operoval v NURCHu v piestanoch, som spokojna, klbik mam pekny, nemam tam uz ten “ výrastok” ktory ma predtym bolel, teraz ma uz noha vobec neboli ked mam vysoke topanky 😉

garnier66
21. jan 2019

@sisoun Ďakujem

garnier66
22. jan 2019

@sisoun A rada by som sa ešte spýtala, platili ste za operáciu? Ďakujem

sisoun
autor
30. jan 2019

@garnier66 nie neplatila, islo to cez poistovnu 🙂

19daska76
26. máj 2019

@sisoun ja som bola tiež v januári a teraz v máji mi robili druhú nohu...

bruja
10. mar 2021

@19daska76 prosim kde vam to robili? Mali ste velke bolesti? Kolko po operacii ste nechodili? Ďakujem

milan815
8. apr 2023

@36evina36 Dobrý deň,kde presne vás operovali a čo ste platili?