Ahojte, máte niekto skúsenosti s operáciu haluxov ambulantne? resp. s operáciu v Piešťanoch v MEDICAN JAS?
ďakujem za info
čitala som ze uz sa daju operovať formou jednodňovej chirurgie, že v deň operacie ideš aj domov. A robili ti obe nožky naraz ci po jednej?
To zaujíma aj mna
Mamine to robili pred par rokmi, no uz si nepamatam kde, musela by som sa jej opytat. Avsak ma problem, ze sa jej zacinaju haluxy tvorit opat, co ted nie je sranda ani zdaleka. Nikde nie je istota, ze po zakroku budes mat pokoj nafurt :-/
Aj ja by som rada vedela váš názor na kliniku MEDICAN JAS v Piešťanoch. dakujem
@garnier66 ja uz mam po operacii, v juni som bola na operacii, dala som si to robit v lokalnej anesteze, po operacii som isla domov, tyzden som nesmela stupat na nohu, po tyzdni som pomalicky zacala. Operacia bola v pohode a po operacii som mala bolesti ktore sa dali zvladnut aj bez tabletky. No ale zrejme to vsetko zalezi na velkosti deformity nohy, ja som mala maly ten vyrastok 😉 ale uz ma nebolí ako predtym, takze si chcem dat spravit aj druhu nohu 😊
@sisoun mne operovali v PN ale normálne v nemocnici cca 6 rokov dozadu, neviem ci by som to chcela riešiť ambulantne,