Operácia Fess dutín - Považská Bystrica verzus Trenčín

tanika
2. apr 2016

Poprosím Vás o radu aké máte skúsenosti na jednodňovku ORl P. Bystrica kde operuje Mudr. Rác alebo ORL Trenčín Nemocnica MUdr. Večera prípadne MUdr. Zigo myslím že len títo dvaja tam operujú že vraj . Poprosím o radu skúsenosti postrehy, poperračná staroslivosť .... čaká ma operácia FESS dutín a potrebujem sa rozhodnúť. Kde sú odborníci ďakujem za všetky komentáre. dala som si to teraz radšej do diskusie.....ako predtým otázka až neksôr som si uvedomila že nemôžem reagovať

janinah
2. apr 2016

Myslím,že odbornosť operatéra neposúdi laik ani pacient,ten môže posúdiť prístup,ne/vysvetlenie o čo sa jedná,úsmevy pána doktora,ale nie odbornosť. FESS zas nie je operácia mozgu,robia to skoro všade na ORL odd.Aj keby tu hneď niekto napísal posudky na lekárov,je to len subjektívny názor. Vyber si jedného lekára,konzultuj s ním a rozhodni sa,či ti "sadne" alebo nie.

tanika
autor
3. apr 2016

no odbornosť nie, ale isto koľko operácii mal lekár a boli bez komplikácii, áno i keď každý organizmus je iný , imunita atď a nesúhlasím s tým že sa to robí všade a bežne nie je to tak. mne ide to ak to niekto absolvola tuto operáciu v TN alebo , Pov.Bzstrici ako to prebiehalo čo a ako ako lekári setričky ,aká je pooperačná starostlivosť to je nesmierne dôležité a tým pádom sa to aj potom krásne tie sliznice zahoja nie je to isto len tak taká bežná operácia preto zisťujem aby som si dobre vybrala. a Hlavne či jednodňovka alebo radšej pri komplikácii je lepšie nemocnica ....

tanika
autor
10. apr 2016

Takze nik sa nenašiel co bol na takejto operacii v tn alebo v p.bystrici?......

tanika
autor
16. apr 2016

Poprosim ak bol niekto na orl tn na operacii dutín alebo v p.bystrici na jednodnovke.....skusenosti,,,,dik moc fakt neviem co spraviť ...kam ist....

uriva
17. apr 2016

Sestra bola teraz v utorok v PB a pochvaľovala si. Bola na operácii tej prepážky a ešte mala niečo v dutinách. Ráno prišla, na ďalší deň predpoludním išla domov. Bola spokojná. Akurát, že ju bolí nos a má ho 2x taký veľký - ale o sa dá čakať. A vraj od mája majú mať aj na ORL vlastnú izbu, lebo takto bola na chirurgii a ležala tam aj s chirurgickými pacientkami na izbe. Snáď pomohlo.

ktarinka
17. apr 2016

Mojej dcerke vyberal Mudr.Rac mandle, lezali sme v PB a bola som velmi spokojna. Tiez sme rano nalacno prisli,zoperovali a na druhy den rano sme isli domov. Po par tyzdnoch sme potom uz len isli na kontrolu priamo k Rácovi.

tanika
autor
17. apr 2016

Som rada konecne ste sa mi ozvali stale zvažujem orl tn ?alebo považská.....a hlavne hladam odborník a na vede dutín nech mi to nespackaju....uz som jednu operáciu mala v piešťanoch....tak preto tak dlho rozmýšľam a čakám na reakcie od vas co ste to absolvovali.dik moc

ktarinka
17. apr 2016

@tanika to uz je na tebe ako sa rozhodnes,kam pojdes. Ale ja keby som sa mala este raz rozhodnut ku komu ist na operaciu napr.mandli,tak jednoznacne Mudr.Rac. ale ako sa hovori, sto ludi, sto nazorov...

sjuzen111
11. máj 2016

@ktarinka ahoj, a kedy ste tam boli prosim ta?? mna to caka 9.6. s 3,5 rocnym synom... tiez mame ist k dr. Racovi, preco vas nepustili este v ten isty den poobede?? Mali ste nejake komlikacie?? dakujem

ktarinka
11. máj 2016

@sjuzen111 ahoj, vies co malej to robili uz davno.. a velmi jej to pomohlo..dolezite bolo tam ostat jednu noc a hlavne udrzat ju v posteli v klude aby teplotu nedostala..tu nam merali kazdu chvilku..ale inac co tam bolo viacero deti, nikto nemal komplikacie...Rac je vyborny doktor,nemusis sa bat..

tanika
autor
19. máj 2016

môžem dať info čo sa týka operácie na ORL TN ,mala som reoperaciu dutín čiže FESS, dlho som zvažovala či jednodňovka alebo ORL TN , ale nakoniec som sa rozhodla pre nemocnicu a môžem odporučiť 🙂 🙂 🙂 🙂 maxim . spokojnosť, lekár, sestričky starostlivosť, taktiež som tam videla ako sa starajú o deti čo prišli s mandlami. mala som obavu z ORL nemocnice a samozrejme prepustená s tým že keby sa m pohoršilo mám prísť. Kedže som jednu operáciu absolvovala na jednodnovke a boli komplikácie / lutujem že som nešla hneď do TN /, tá vás nepríjme späť proste musíte isť na ORL pohotovosť a tam riešia to čo iný zooperovali 😒 😒 preto som sa tento krát rozhodla pre ORL Trenčín.