Operácia brušnej aorty

3. mar 2023

Ahojte, v stredu môjho svokra operovali kvôli brušnej aorte.
Od stredy je v umelom spánku,po 15h od operácie začal krvácať museli ho zase operovať.
Dnes mu zlyhala jedna ladvina.
Lekár povedal že ešte ho nemôžu prebúdzať lebo by mohol dostať infarkt (má trojitý bajpas)

Prosím má niekto s touto operáciou skusenost? Dopadlo nakoniec všetko Ok?

Ďakujem 😀

stella2x
5. dec 2023

Dobry den, vyhladavam si informacie spatne o tychto operaciach a nasla som vas prispevok. Moja maminka podstupila niekolkokrat reoperaciu brusnej aorty, zial od zaciatku liecby s nami bola len 2 roky, z toho viac v nemocnici ako doma…mozem sa spytat kde vasho svokra operovali a kto ho operoval a ci to dopadlo uspesne? Moju maminku operoval Dr. Tomka na srdcovocievnom v BA.

lukila
5. júl 2024

@stella2x aj moju maminku operoval pán primár Tomka a po 1,5. roku mamička zomrela., od operacie išiel jej zdravotný stav dole vodou

autor
5. júl 2024

@lukila aj svokra operoval primár Tonka…mesiac potom ako som pridala príspevok, svokor zomrel.
@stella2x

stella2x
7. júl 2024

takze, ked nas p. doktor upokojoval, ze to dopadne dobre, asi vela uspechov neevidovali, ked sme sa tu zisli my tri a vo vsetkych pripadoch to nedopadlo...maminka si presla tolkym peklom...tiez oblicky...musela mat nejaku dobu vyvod, potom jej to jeden - iny lekar a ten jej naozaj pomohol, p. prof. Pindak, dal doporiadku a po poslednej operacii opat pod vedenim p. dr. Tomka skoncila na dialyze a na ARO lezala 40 dni az kym zomrela...a ja som tak verila...
@lukila