Dobry vecer, chcem sa spytat, ci je normalne ist na operaciu nosnej mandli u 5 rocneho dietatka bez odberu krvi? Vraj to v nemocnici nepotrebuju…je mi to divne a aj nasej Dr, vraj je to riziko….dakujem
Synovi práve pri predoperacnom pred výberom nosnej mandle zistili poruchu zrazanlivosti krvi.
Tak to je zvláštne, tiež nás to teraz čaká a nám brali krv v rámci predoperačného, týždeň pred operáciou
My sme boli vyberať v júni a tiež nám krv brali. Dokonca na dvakrát, lebo kvôli herpesu sa termín posunul o mesiac a odber nesmel byť starší ako dva týždne. Mali sme celkovú anestézu.
To som si tiez preverovala bude to v celkovej anesteze.
@katty8 bez predoperacneho vysterenia vratane odberu krvi dieta ziadny pricetny anesteziolog neda do celkovej anestezy. Ak nebude v celkovej anesteze, tak predoperacne nepotrebuje.
Veľmi zvláštne. My idem na výber mandlí v celkovej v piatok.
Minulú stredu sme absolvovali kompletné odbery krvi, moču, EKG, dnes ARO... Toto je štandardný postup.
Žiadna anestéza nie je bez rizika, bez predoperačných vyšetrení by som si dieťa uspať nedala...
Tak nášho čaká výber nosnej tiež v BB nemocnici , ale predoperačné máme doniesť kompletné vrátane krvi...
no je to zvlastne... mys sme museli mat.... anesteziolog potrebuje vidiet vysledky aby vedel dat anestezu... jedine ak by to bolo tak ze vas hospitalizuju a spravia si sami predoperacne...