Ahojte prosim vašim poraďte mi som mierne nachladena mám zatekajuce hlieny trošku zrana di zelena a o týždeň v pistok ma čaká operácia je nejaka sanca že sa dám dokopy alebo sa musí preložiť v takom prípade že som nachladena týždeň pred operáciou ? Ďakujem za rady
@kika831 30min operácia pupočnej hernie 🙂 o týždeň v pistok to až mám uvidíme si ako bude mi do konca týždňa v pondelok idem až na aro tak im poviem nieje to nič strašne len zrana sa mi nazbierali hlieny
@katika1811 drzim palce
@katika1811 dcéra bola asi 2 týždne pred operáciou chorá a v deň operácie ju začalo bolieť trochu hrdlo na sále to anesteziologicke povedala ale v pohode, vtedy sa dcéra smiala, že tá anestéza ju vyliečila, čiže záleží veľmi asi od anesteziologa a zároveň od toho ako sa cítiš dcéra mala ale operáciu v lete konkrétne žlčník
@janka_lolo ďakujem krásne 🙂 ja sa cítim dobre mňa len teosku chytila nádcha nič strašne aj ti od deti som chytila tak snáď budem ok 🙂 operáciu mám sumu budúci piatok
@katika1811 Mne anesteziolog povedal, ze 2 tyzdne pred OP musim byt uplne zdrava. Caka ma drobna gynekologicka operacia, mozno 15-20min v celkovej anesteze. Anesteziolog mi podrobne vysvetlil, ako mozu nie uplne zdrave dychacie cesty zareagovat na anestezu a ze lahko mozem (ale aj nemusim) skoncit na ARO.
@mimolimit ďakujem spomeniem im v pondelok a som zvedavá čo povedia.
@janka_lolo ono je to aj tak ťažko ustrážiť mám dve malé detičky a staršia chodi do škôlky že je ti ako časovania bomba tie vírusy :(
@katika1811 to úplne chápem ja som mala troch expertov doma a keď boli chorý tak boli väčšinou u babky a my s manželom sme sa snažili chorobe vyhnúť aj moja mama a vždy to vyšlo aj keď mi ich mama strážila vždycky, dnes sú už veľký a teda neustrážia sa a dcéra podchvíľu hovorí, že ju hrdlo boli aj najmladší a to sú už dospelí čiže je to ťažké ústražiť to ťa úplne chápem
@mimolimit ahoj tak op sa preložila na koniec marca lebo som stále chorá 🤦🏼♀️mám chytene dutiny a kašlem tak som zvedavá či sa dám do poriadku do budúceho týždňa aby som už bola 2t pred operáciou zdrava úplne 🫣
@katika1811 Ahoj, to ma mrzi😕 Tiez som svoju odlozila, mozno na koniec marca alebo az na april. Chripkove/virusove obdobie pomaly konci. Skore uzdravenie prajem🍀
@mimolimit ďakujem a rozmýšľam že odložím aj ten termín čo ma čaká za necelé tri týždne :( neviem čo mám robiť vieš mi poradiť ? Mám zapálene dutiny že ani čuch nemám necítim sa vôbec Fit mám aj zelene sople :( hlava ma boli už to nieje také ako pred 3 dňami ale trvá mi to už dlho
@katika1811 Tazko poradit😔 Sanca byt fit o tie tri tyzdne nejaka je. Mas nejake lieky? CRP si si nerobila?
@mimolimit Ano lieky mám …crp nerobila som vôbec.
@mimolimit tak som si to preložila na apríl aby som bola úplne zdrava radšej lebo tie dutiny ma trápia 🤦🏼♀️
@katika1811 podla toho o aky typ operacie ide- ak ide len o zakrok v kratkej anesteze, pokial nie je teplota, tak vas zoberu. Urcite im ale treba zavolat a oni vam povedia co a ako.