Operácia a Covid

7. sep 2020

Ahojte,o pár dní ma čaká operácia a oznámili mi,že pred operáciou musím mať urobené testy na covid..máte s tým niekto skúsenosti? Budem si to musieť zaplatiť? Či ako je to? Ďakujem za odpoveď

janinah
7. sep 2020

v nasej nemocnici pacient neplati.dolezite je časovo dobre naplanovat odber.pozrite si stranku konkretnej nemocnice

matkahelka
7. sep 2020

zavisi od toho aka operacia. ak je to esteticky zakrok tebou inicovany, tak ano, budes si to platit. ak medicinsky, tak ti to preplati poistovna. tvoj operater/prednosta kliniky/oddelenie, kde budes operovana ti vypise ziadanku na covid test a dostanes aj instrukcie, kedy a kam sa mas na test dostavit. oni ta uz objednaju, tebe len zavola laborantka z odberneho miesta a po telefone ti da instrukcie kam a kedy mas prist na testy.

janina1127
7. sep 2020

Pokiaľ to robia v nemocnici, že je to pred operáciou, tak to by si nemala platiť, teda pokiaľ ide o zdravie. Ale ak je to nejaká estetická vec tak to je o inom.

marco2
12. dec 2020

Mne z nemocnice poslali žiadanku, s ktorou som išla obvodnej lekárke a tá ma objednala na testy a potom už mi z hygieny volali kedy mám prísť