Opäť ďalšia choroba

8. okt 2023

Ahojte, bola som chorá (klasické nachladenie) asi 2týždne..tak asi od tejto soboty som už ok.. oddnes člena domacnosti bolí hrdlo a ja potrebujem ostať zdravá o tyždeň a pol idem mám doležitý program.. je možné ochorieť po tak kratkom čase znova či by mala ostať imunita?

zmrzlinka2021
8. okt 2023

Vies, to je tazka otazka.
Niekedy je chora cela rodina a jedneho clena sa to ani nedotkne. To zavisi od viacerych veci.

viestta
8. okt 2023

Ked si doniesol iny virus alebo bacil, tak spoliehat sa na imunitu netreba. Nastopkaj sa vitaminmi a dufaj

autor
8. okt 2023

mám vo všeobecnosti dobrú imunitu… a pravdepodobne má iný virus..ale nikdy som neochorela hneď po tej chorobe tak dúfam :D

lucikc20
8. okt 2023

Skúste nosiť doma rúško, stačí asi prvé dni, poprípade preventívne niečo kloktať, často vetrať, byť čo najmenej v kontakte s chorým

katulienkax
8. okt 2023

Nie nikdy som neochorela na podobnu reapiracnu chorobu po sebe 2 krat, ale je mozne napr ak si mala chripku, a clen ma anginu, co je bakteria, vtedy to mozne je

marianarem
8. okt 2023

Nespoliehala by som sa, ze neochories hned po inej chorobe, nasadila by som respirator. Ja som pred nastupom maleho do skolky tiez mala pocit, ze hned po inej chorobe sa nechorie. Ale kdeze 🙂 Da sa ochoriet znova behom par dni a aj na podobny virus a da sa dokonca mat aj skolkarsky virus a priamo pocas toho chytit este covid.