Pred mesiacom ma bolelo hrdlo, citila som sa choro plus kasel. Bola som aj u dr, crp som mala negat. Dr pre istotu urobil ster. Kym prisla kultivacia, uz mi nic nebolo ale mala som tam streptokoka pyogens tak som dostala atb podla citlivosti vo vysledkoch. Atb som dobrala v pondelok. Strasne zle mi z nich bolo ale v utorok rano ma zase zacalo boliet hrdlo plus dnes rano sa pridal aj kasel. Necitim sa ani choro, hrdlo je iba velmi mierne zacervevane, cez den neboli vobec iba v noci a nad ranom. Co s tym? Ist zase k dr? Ci pockat este do buduceho tyzdna ci to neprejde. Stretli ste sa s tym niekto? Ze hned po liecbe bolest hrdla? Dakujem
@simona20201309 presne, inokedy som fit bez liekov za tyzden a mam niekolko mesiacov pokoj. Aj dcerka, po tyzdni opat chora. Neviem co to je
je to tak, aj nas to dlho drzalo, ale mozem povedat, ze uz sme relativne okej. ale proste doma sme si tu chorobu posuvali vsetci. 😀 u nas to tak je v podstate zakazdym, ale tentokrat to bol masaker. takze treba rozhodne len vydrzat, dopovat sa vitaminmi a dobre bude.
Ja mam druhé antibiotika od októbra. Nezabrali ani druhé a tretie krát man chorobu späť.
@simona20201309 ja som bola tak minulý rok, od októbra do decembra som vybrala 4 antibiotika ja som myslela ze to neskončí tento kolotoč
bolesť hrdla môže spôsobovať aj reflux a intolerancie, ja som to mala dlhodobo - doritricín som cmúľala ako cukríky. odkedy nejem mliečne výrobky tak sa to dosť zlepšilo.
Áno stretávam sa s tým posledné 2 mesiace všade. Nepoznám jedinu osobu v mojom okolí ktorá by bola zdravá. Všetci majú problém vylizat sa z choroby. Vrátane mňa. Toto tu ešte nebolo.