Opaľovanie po očkovaní

gabyyygabriela
9. jún 2021

Ahojky, dnes ma ockovali- Pfizer. Ak sa budem citit ok, mozem sa ísť zajtra na 1-2h opaľovať? Zabudla som sa to opytat v ock.centre. Vďaka.

panelacikova
9. jún 2021

@gabyyygabriela áno. ak by však bolo začervenanie v mieste vpichu, tak radšej nie. avšak je možné, že zajtra budeš mať teploty, tak neviem, či to vôbec bude reálne. a posledná vec, ja bývam v týchto veciach opatrná a tak 2-3 dni po akomkoľvek očkovaní si tú ranku po očkovaní prelepím aspoň leukoplastom, aby nebola priamo vystavená slnku alebo si cez ňu prehodím tričko, šatku, či inú textíliu.

blumie
9. jún 2021

@gabyyygabriela mne povedali v centre, ze sa nema robit fyzicka aktivita, pozivat alkohol a opalovat 2 dni (cize den ockovania, plus jeden den). Si to posun o den a mozes ist v klude.

kova85
9. jún 2021

@gabyyygabriela cca tak 2-3 dni by sa nemal človek vystavovať dlhodobejšiemu slnečnému žiareniu mi bolo povedané

zanetakovacsova
9. jún 2021

@gabyyygabriela nie, nemôže sa. Aspoň 2 dni. Pri každom očkovaní je to tak.

1aduliatko1
9. jún 2021

po očkovaní - nie len kovid (aj deti) sa nemá vystavovať priamemu slnečnému žiareniu.

panelacikova
9. jún 2021

@kova85 tak ja osobne automaticky sedím minimálne dva dni zatvorená pred slnkom, ale sú ľudia, ktorí sa idú zbesnieť (ako môj ex, ten chujec už bol na druhý deň bicyklovať a to priamo na slnku), no tak preto píšem, že aspoň ten vpich prekryť niečím, keď už by teda nebolo rady a ani pomoci 😀 lebo sú takí magori, čo fakt nevydržia po očkovaní obsedieť zo dva dni. iné je 20 minútová prechádzka napríklad do obchodu a nazad a iné trčať 4-5 hodín na slnku.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz