Ahojte.moj syn ( v januári 7) už pomaly rok bojuje s plucnymi chlamydiami. Hodnoty vzdy hranicne.vzdy dostal AtB na 2 týždne (3x) a posledný raz dostal ATB ma 3 týždne keďže sa to stále vracia. Par mesiacov bol kľud a už zasa kašle. Poraďte co vám pomohlo. Dlhodobo bral rakytnikovy olej probiotika. Skúšali sme oregano olej ale keďže je alergik pohoršilo mu.
Chodíme na alergo- imuno zatiaľ všetky vyšetrenia ok ale ani tam nám nevedia poradiť ako sa toho zbaviť
@ada77794 vďaka aj za túto radu.aspon viem ze nie sme sami
A na alergo mu nič na posilnenie imunity nepredpisali?
@anketkarka mal samozrejme aj lieky na imunitu. Napriek tomu sa nám to stále vracia
Zrejme niekto v jeho okolí tieto chlamýdie má, dajte si zobrať krv - rodičia, súrodenci ... aj v škole/škôlke môže byť niekto, kto ich má ... dcére sa tak vracal streptokok pneumonae ... 4-krát preliečená ATB, po pár mesiacoch znova ... obaja s mužom sme boli na výteroch ... muž ho mal, úplne bezpríznakový bol, preliečili ho ATB, odvtedy kľud.
@sedimnazemi
@sedimnazemi oregano- kapsule kvalitne oregano joe kvapkova podoba, denne dokladne dlhodobe pravidelne uzivanie minimalne rok...po jedle presne podla davkovania samozrejme toto ako prevencia aa ponliecbe atb a negativnych vysledkoch...cela rodina nielennvy...chlamydia je silne infekcna akokolvek mate dobru imunitu,stravu, zivotny styl....
@dzulli1980 presne...cela rodinq liecba naraz
@sedimnazemi tam podpora imunity nepomoze vlastna skusenost...musi byt ok nielen liecena dana osoba ale aj rodina...resp s kym byva...problem moze byt qj v praci v kolektive
@dzulli1980 testovali sme sa celá rodina. Všetci sme ok
@eviku777 oregano ako alergik nemôže. Skúšali sme ale neurobilo mu to dobre
@sedimnazemi ja viem len poradiť ohľadom dospelého. Tiež s nimi bojujem od začiatku roka ale výsledky mám už ok, kašeľ sa mi zas vrátil keď nastalo chladnejšie obdobie. Dala mi dr Loratidin na alergiu a troska mi pomohol. Tiež rakytníkovy olej, probiotiká, podpora imunity. A začal mi pomáhať aj čaj na priedušky so slezom maurským. Je to naozaj liečba ktorá dá zabrať aj mesiace ...