Opakujúca sa teplota

14. aug 2022

Ahojte,
mám kovid. Mala som vysoké teploty ktoré sa mi podarilo zraziť Nurofenom 400mg. Problém je ten, že ako prestane liek účinkovať teplota sa pomaly vracia. Viem že je to otázka na doktora, ale možno mi bude vedeť niekto zo skúsenosti vedeť poradiť. Mám teraz brať nurofen každé 4 hodiny aby sa teplota nevracala alebo to riešiť antibiotikami? Čo by ste robili? Ďakujem

romanapb
14. aug 2022

Striedať paralen a ibuprofen každé 4 hod al teplota znova stúpa, antibiotiká sú na zápal, covid je vírus 🙂

zuzka0605
14. aug 2022

striedaj s paralenom...pokial mas vysoku teplotu aj kazde 4hod...pri beznom priebehu by ti mala teplota ustupit do 2-3dni.ak budes mat dlhsie teploty, skusila by som to konzult. s lekarom, ci zvazit antb

nevenka
14. aug 2022

Nasmu 19 mesacnemu po najvyssej davke, aku mohol, vzhladom na vahu, teplota ani neklesla, mal najvyssiu 40,2, nie ze po 4 hodinach znova zacina stupat. Zrazali sme zabalmi, aj tak nemal 3 dni nizsiu ako 38,5. Po 3 dnoch to zacalo ustupovat a na stvrty den uz bol sem tam aj bez teploty. Takze netreba hned panikarit. Antibiotika sa davaju, ked sa virusova infekcia skomplikuje s bakterialnou...

autor
14. aug 2022

@romanapb viem 😊

autor
14. aug 2022

Ďakujem baby za rady 😊🍀