Ahojte prosím vás potrebujem radu, bol niekto na zmrazovani dusikom aj na viacerých miestach viac krát? Zostali Vám nejaké jazvy alebo zmeny na koži? Ja už som 4deň po terapiou dusikom a mám veľmi škaredé rany na koži, alebo skôr pod kožou, neboli to a ani na dotyk do nieje cítiť ale vyzerá to veľmi nepekne, bojím sa že to už nezmizne
@alexk12 a zostali nejaké jazvy alebo niečo na koži?
@majuska_b_o ja som bola pred mesiacom a nemám už nič iba na jednom mieste, ale záleží ako veľké si mala to, čo Ti odstranovali.Este to máš čerstvé.Kup si masť na jazvy contractubex gél.a pozor teraz na opálenie mne to jedno na tvári zhnedlo od slnka ako malá pigmentové skrvrna
@majuska_b_o konzultuj s lekarom, su na to gely, ja som bola este na strednej (18r dozadu cca), jazvu na nohe po bradaviciach nemam, ale viem, ze su gely, lebo kazda koza reaguje inak....niekedy vadi, ze sa do toho sprta, ze sa to neosetruje, ze je to opakovane, ze sa do toho dostala nejaka necistota....dovodov moze byt viac. Ovplyvnuje to podla vtedy uvadzanych brozur aj kvalita koze, jej schopnost samoregeneracie....ja som si dusiku uzila na ruke i nohe....na 1.pohlad nik nic nevidi, ale ja to identifikovat viem, ale dnes su ine moznosti ako pred r.2000
@majuska_b_o na ZŠ som na tom bola asi raz potom som už nechodila lebo to bolo o ničom nezabralo to