Opakované zápaly a mykózy

stromberg
6. aug 2015

Žienky potrebujem poradiť lebo už som fakt zúfala.. Mávam opakované mykózy a zápaly.. preto som sa rozhodla zo svojho jedálnička vylúčiť cukor.. ako tak to bolo lepšie. Ale včera som bola na preventívke. Odbery krvi. Všetko v poriadku. Až na nízku hladinu cukru v krvi. Aj keď zle mi nebýva skoro vôbec. Ako doplniť cukor bez toho aby som sa musela napchávať sladkými somarinkami? Lebo sladké mi vôbec nechýba.. Keď tak dám si banán alebo biele acidko a je to v poriadku. Ale tá nízka hladina ma dosť hnevá. Neviete mi poradiť čo s tým? Nechcem zase chodiť ku gynekologičke každý druhý týždeň že sa to vrátilo. (Parter samozrejme preliečený bol so mnou a doteraz je kľud len nechcem zase jesť sladké). K tomu som epileptička a beriem antibiotiká. Áno viem,že tie mykozy môžu byť aj s toho ale kým nejem sladké nič sa nedeje. Ďakujem za všetky názory.

jul11
6. aug 2015

@stromberg lekar vravel, ze nizky cukor je nebezpecny?nie som lekar,ale ked necitis zavrate,malo by to byt ok.ja ked som drzlaa taku dietu,mala moja lekarka skor problem s tym,ze som mala malo tukov a vitaminy sa nerozpustali,tak som nasadila orechy. ak uz mas rozbehnutu dietua imunita sa pozbierala,myslim,ze mozes pridat sladke ovocie,namiesto sladkkych cokolad. daj si broskynu,nektarinku a podobne

filipka3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maser
7. aug 2015

Ten cukor by som neriešil. Inak sedacie kupele v Tymiane alebo materinej duške...že to robia atb. je skoro isté. Skus si zohnat tibetsku hubu.http://www.masaze-piestany.sk/clanky/tibet...