Opakovaná menštruácia
Ahojte chcela by som sa optytat ci sa uz niektorej z vas stalo.Prisla mi mrcha mala som ju 7 dni - do nedele. O 6 dni v sobotu vecer som mala hnedy vytok a v nedelu som zasa krvacala- uz treti den to trva . Stalo sa aj Vam nieco podobne ? Neviem ci by som mala hned navstivit lekara.Za odpoved dakujem.
@leusa22 Ja som "to" mavala 2-3 x do mesiaca. Trvalo to od jula 2010 do marca 2011. Horor. Z hormonalneho profilu- zvyseny prolaktin a pravdepodobne dosledok dlhodobeho enormneho stresu v praci. Brala som Medocriptine. Po vysadeni (kvoli enokrynol. vys.) som zahadne prvy mesiac otehotnela.
No mne sa to stalo 2x, ale nebolo to silné krvácanie, tak neviem ako je to s tebou, ja som mala iba také slabé, prvý krát to bolo, vraj som mala "silnú" ovuláciu a druhý krát som bola na začiatku tehotenstva, vraj sa vajíčko "uhniezďovalo" 😉
moze to byt aj ovulacne krvacanie 🙂 nemusi to byt nic vazne 🙂 pokial sa to stalo prvy raz, urcite nemusis hned bezat k lekarovi.... 🙂
scarletka081 tak prvy den som mala slabsi a teraz mam silnejsie.
@scarletka081 a to ti ako dlho trvalo ked si ovulovala?
už si presne nespomínam, myslím, že 5 dní
no ja by som na tvojom mieste išla k lekárovi
Stalo sa mi to len raz. Bolo to mimomaternicové tehotenstvo. Každé krvácanie mimo cyklus znamená, že musíš navštíviť gynekológa, aby vylúčil život ohrozujúce stavy.
Tak som bola u gynekologa a pichol mi injekciu na zastavenie menstruacie .
@leusa22 Ahoj a vysvetlil ti prečo sa ti to takto deje?
baby toto mam od pôrodu aj ja... teda od 600nedelia...
mrchu cca 9dní!!
a potom po cca 14dnoch také špinenie na hnedo... ale nic iné a to len ccca 3dni :-/
a netuším prečo...
@oktobermimi no to tie tri dni to máš podľa mňa to ovulačné špinenie, ja som to mala, ale teda len raz
@scarletka081 ešte vedet co to je a su happy... 😅 😕 😵
@oktobermimi nevieš čo je ovulácia??
@scarletka081 no a ?... problém ?... bože... :-/ nemala som matku ktorá by my všetko povysvetlovala... ani Mrchu som nechápala a plakala som že čo sa deje...
@scarletka081 ze to asi koli vysadeniu antikoncepie povedal
@leusa22 Aha, hej to je možné.

@leusa22 ... objednaj sa k lekarovi, nech sa na to pozrie. Moze to byt banalita ale i velmi vazna vec. Normalne to nie je.