Opakovaná črevná viróza

3. jan 2024

Dobrý deň.
Som v dosť zúfalej situácii.nepotrebujem vyrývanie a rýpanie.buďme k sebe dobrí.ak nevieš poradiť preskoč túto tému a nevyjadruj sa.veľmi často tu čítam, že niekto sa chce iba poradiť a útočí sa na ňho.ja som v tak zúfalej situácii, že toto naozaj nepotrebujem.ďakujem za pochopenie.
Syn mal v auguste črevnú virózu.dosť ho oslabila, ale ok bolo tu toho veľa, prešlo mu.potom sa zase nakazil v škole na konci novembra.tiež mali viacerí.ale včera zase.v sobotu nás bola navštíviť švagriná a nechala nám tento suvenír.bola totiž deň predtým chorá a aj tak prišla. aj keď iba krátko.syn k nej ani nešiel, ale stačilo, že boli spolu v tej istej miestnosti.už je aj manželovi všelijako.možno to ešte chytí mňa aj dcérku.najhoršie je, že od syna všetko chytá 2 ročná dcéra.syn má 8.ako mu pomôcť aby sa nenakazil???boli sme dnes u doktorky, no neporadila nám.behom 5 mesiacov sme to mali už 3x.predtým tak raz za rok.syn je ale veľmi vyberavý v jedle.nechce ani ovocie ani zeleninu.polievky tiež nie.nepomohli vyhrážky, sľuby, dohováranie ani vitamíny na chuť do jedla.to čo chce zje, to čo nie nie.z krvi výsledky ok.môže z toho, že nechce ovocie, zeleninu byť taký náchylný na tie virózy?doteraz tiež nejedol, ale nechytal toho toľko, ako teraz.desím sa toho, že teraz to bude kazdý mesiac a následne diéta.dcérka už tiež s jedlom vymýšľa.pôjdeme na krv, či nie je chudokrvná.dá sa to vôbec ovplyvniť aby to dcérka nechytila?ako mu pomôcť, aby sa on nenakazil?dá sa tomu nejak pomôcť? zabrániť aby od nuch nič nechytila?a syni ako pomôcť abyvyo nechytil?sá da to vôbec?😪

agnes28
3. jan 2024

Keď je slabý jedak a nechce zeleninu a ovocie, tak sa neni čomu čudovať. Aj iné choroby sa naňho lepia? Treba mu posilniť imunitu, potom sa to zlepší... plus alergie by som presetrila

stanulienkat
3. jan 2024

Davaj aspon probiotika.

agnes28
3. jan 2024

A este by som skúsila b komplex, u nás pomáha na chuť do jedla

autor
3. jan 2024

@agnes28 na alergologiu chodíme a má zistenú na roztoče aj trávu.berie sirup a vakcíny.iné choroby teraz ani nie.minulý školský rok kašlal a soplil.teraz toto nie, ale zas tie črevné. to je ale horšie ako ten kašeľ.

autor
3. jan 2024

@stanulienkat doktorka odporučila Nekadex.ten budem dávať aspoň týždeň a potom dám probiotiká tak na mesiac.dlhodobo mi už skôr neodporúčala.potom si vytvorí umelú mikroflóru a nebude mať svoju.už neviem presne ako to bolo...

stanulienkat
4. jan 2024

Probiotika môžeš dávať už teraz aj s tým liekom. Upraví ti to črevnú mikroflóru a BioGaia môže aj trošku zastaviť hnačku.